Neste kamp
Moss - Kongsvinger
20.07.2024, 16:00
Forrige kamp
Sogndal - Kongsvinger 2 - 0
22.06.2024, 17:00
Glasskula: Kongsvinger - Åsane
KRONEKAMP OG GRATIS INNGANG!


Til helga er det den årlige kronekampen noe som betyr gratis inngang og ekstra sponsorinntekter. Vi får håper det betyr ekstra mye folk og stemning på Gjemselund. Selv om sommerværet har tatt en pause, vi kan jo trekke tilbake under tak i det minste.

Vi møter Åsane som har hatt en særdeles traurig start på sesongen, de ligger 15 poeng bak oss med 10 poeng på en 13. plass. De 5 siste kampene har vært 4 tap og 1 seier. Statistikken viser at vi har greit tak på Åsane hjemme, på 5 møter har vi 3 seiere, 1 uavgjort og 1 tap i følge fozzum.com. Alt bør vel ligge til rette for en kronekampsfest, og kanskje en kronesis på Søndag.

Sist helg reiste vi til Aalesund, og det som etter 45 minutter så ut til å bli et solid tap og en lapskaus av et forsvar endte opp med å bli en spennende kamp til siste spark på ballen. Ikke ofte man opplever 4-4, selv satt jeg på Nebbenes veikro for å spise en kjapp middag mens elbilen sto og ladet og jeg måtte kvele et ganske høyt gledeshyl når Lucas Haren satte inn utligningsmålet. Gutta skal ha ros for ikke å gi opp.

Vi har hatt en særdeles bra start på sesongen, men ligger vist ifølge sikre kilder 1 poeng bak det vi hadde på samme tid i fjor. Med tanke på at KIL er et høstlag er jo alle spente på hva som evt. kan gå galt i sommer. Men Johan Wennberg er jo en solid fyr som har vokst opp rett over grensa i Arvika, så regner med at han holder bena trygt plantet på jorda og loser oss denne gangen til sikker opprykksplass. Men man skal aldri ta noe for gitt, Vålerenga som for noen uker siden lå langt nede på tabellen har krøpet opp i ryggen på oss. Jeg har aldri vært god i matte, men med tanke på at de har 3 tap og vi har bare 1 så burde avstanden ha vært større 😉 Nyopprykkede Egersund henger også med og det er ganske jevnt for det er bare 5 poeng til Moss nede på 5 plass.

Vi begynner å få litt skader, men kula håper å se Lucas Haren og Noa Williams på banen, og at Eric Taylor er tilbake etter ikke å ha spilt mot Aalesund sist helg. Kula tror at poengfangsten fortsetter og at det blir mye kroner i kassa til Nystuen.

Vi våger oss på å tippe 3-0 og at Holtan finner tilbake til nettmaskene.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud