Neste kamp
Levanger - Kongsvinger
20.04.2024, 16:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Egersund 3 - 3
15.04.2024, 19:00
Neste busstur
Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Glasskula: Kongsvinger - KFUM
Ny og viktig hjemmekamp på gang.. Etter 2 kamper uten seier er det dags for å slå Kåffa!


Jaja, så ble det et surt tap mot Fredrikstad i midtukekampen. Men fortvil ikke. Lagene bak oss tapte og KIL er fortsatt i en god andre-posisjon for å rykke ut til Eliteserien.

Det var full kok på Gjemselund onsdag da tabellnabo Fredrikstad kom på besøk. Bra trøkk på tribunen og alt lå an til en skikkelig duell mellom de to lagene som lå med like mange poeng på tabelltopp. Fyr på tribuna ble det, men på banen var det nok en gang noen få minutter tidlig i 2.omgang som ødela for oss. Men igjen visste vi at når KIL vil angripe så er vi gode. Fra Grundt satte inn reduseringen var KIL det førende laget. Kampen ebbet til slutt ut med 2-1 seier til bortelaget, som nå tok over tabelltoppen. Det er ingen krise, for om KIL blir nr 1 eller 2 har ingenting å si. Men med seier kunne vi, kanskje ikke ta syvmilssteg, men noen lange tømmerhogger-steg mot Eliteserien. Det skjedde ikke, men utgangspunktet for KIL er nå nesten det samme som før avspark på onsdag. For både Kåffa, Kristiansund og Sogndal tapte sine kamper. Det var kun Start som tok innpå, med 1-0 seier hjemme mot Hødd.

Søndag kommer tabellnabo Kåffa på besøk til Gjemselund. Den blir viktig, men ikke avgjørende. Vinner vi den, er vi 7 poeng foran Oslo-laget. Taper vi er forskjellen kun ett poeng.

Vegard Hansen gjorde noen endringer på laget i forkant av FFK-kampen, etter et par uker med tett program. Det var ingen suksess. Vi tror både Güven og Langrekken er tilbake i startoppstillingen. Det tror vi også Grodås er. For forsvarsspillet var ikke veldig imponerende på onsdag. Dessverre har vi ikke backer som er gode nok bakover. Hellan har tatt steg denne sesongen. Det er utvilsomt, men vi hadde kanskje for store forventninger til Haakenstad.

Vi er spent på hvordan Kåffa vil møte oss på Gjemselund. Har de gjort hjemmeleksa sin så vet de at KIL sliter med å komme seg gjennom lag som ligger lavt. Vi er spent på om nedturen har startet for bortelaget etter to strake tap. Eller om er Ranheim og Hødd som er på vei opp. Kåffa hentet nettopp ny stopper i nabolaget på Nordstrand. Det setter nok fart i ryktene om at Mathias Tønnesen kan forsvinne til Eliteseriespill i Tromsø. Tønnesen spilte onsdagens kamp mot Hødd, så spørs det om han er med mot KIL eller ikke.

Glasskula gleder seg som alltid til kamp, men fulle av nerver, og med en hvilepuls på 170 i forkant av kampstart. Vi tror kampen blir ganske lik den mot Åsane hjemme, bortsett fra selvmålet, men at KIL stanger og stanger mot motstanderens mål. Men vi tror og forventer at gutta er skrudd på fra dommeren blåser i gang kampen. Og ikke minst, at de vil rette opp feilene fra sist kamp.

Det blir ikke noe haraball denne gangen, men vi tror KIL vinner 2-0. Güven og Hoel gjør jobben.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud