Neste kamp
Sogndal - Kongsvinger
22.06.2024, 17:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 0 - 5
16.06.2024, 15:00
Glasskula: Kongsvinger - Fredrikstad
Årets kamp på Gjemselund, nå på onsdag..


Prioriteringer og fotball

Først av alt gratulerer til Jesper Grund for en scoring som kan rammes inn og henges på veggen. Jeg så scoringen på en liten mobiltelefon på toget mellom Lillestrøm og Oslo og medpassasjerene mine lurte nok på hvorfor jeg ropte så pass høyt på toget.

Nå er vi inne i en periode med mange viktige kamper, samtidig har Premier League startet og en vanlig fotballsupporter som vil ha både i pose og sekk må prioritere om man vil dra på kamp eller se på TV. Heldigvis lander kampen mot FFK på en onsdag og da er det kun jobben som kan sette stopper for om man kommer seg på kamp eller ikke. Jeg har i hvert fall notert hjemmekontor i kalenderen og setter meg i bilen litt før kl. 15.00 for å slippe køen ut av Oslo slik jeg fikk god trening i forrige sesong med nesten bare mandagskamper.

Nå er det full fokus på FFK kampen, de sneik seg forbi oss på tabellen på lørdag ettersom vi kun fikk 1 poeng i Sogndal, men det ble i hvert fall et underholdende poeng. Like underholdende bar jo ikke bortekampen mot FFK, bortsett fra helt på slutten hvor Güven utligner. Og kula tror nok ikke at det først og fremst blir underholdning gutta byr på nå på onsdag, det blir nok en tett og jevn kamp med mye fysisk fotball og taktikk. Vi håper dog at vi får kampen inn i vårt spor og får til det spillet som har vært så effektivt tidligere i sesongen.

En rask titt på Fozzum.com forteller oss at hele 7 tidligere KIL spillere har vært innom plankebyen før de kom til Kongsvinger og Eirik Mæland fikk en del kamper for FFK før han ble trener for KIL. Vi har også møtt østfoldingene 17 ganger tidligere og hjemmestatistikken er 4 seiere, 1 uavgjort og 4 tap.

Kula tror det blir jevnt, men at Holtan gjerne vil komme i gang å score igjen og putter ett mål, om FFK får hull på byllen må vi spørre August Strømberg om, så kula tipper 1-0 til KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud