Neste kamp
Kongsvinger - Bryne
01.10.2023, 15:00
Forrige kamp
Skeid - Kongsvinger n - n
23.09.2023, 15:00
Glasskula: Kongsvinger - Åsane
Tett program i august, søndag er det klart for kamp nr 3 på en uke for gutta våre.. Hans har dratt, så pell deg på Gjemselund!


Mens togene står på Kongsvingerbanen, har fotballokomotivet i Innlandet forlatt perrongen. Søndag skal Güven og co vise bergensere at det ikke bare er uværet Hans man ikke skal kødde med i Innlandet.

Lokfører Vegard Hansen dro hardt i tuta på toget etter sjokklederlaget mot Raufoss sist helg. Det var på tide å vekke laget etter 10 dager ferie. Lydhornet på toget var det åpenbart liv i. For laget svarte et kritisk KIL-publikum med å valse over Ranheim i bartehovedstaden onsdag. 4-1 sto det på måltavla da kampen var over. Det er jammen meg ikke hverdagslig at KIL scorer så mange mål utenfor egen bygrense.

KIL spilte tidvis meget god fotball. Men selv med 4 mål og 3 poeng i sekken hjem, hoster fortsatt toget litt der det ruller fremover. Vi hadde en periode i starten av 2.ongang hvor det virkelig ristet. Men når toget ristet, var det overkonduktør Moberg som sto frem og viste vei. Først reddet han på strek, før han så satte inn KILs tredje mål.

Gledelig var det at leiesoldaten Elias Myrlid fikk noen minutter på banen. Osingen brukte kun få minutter på å vise at han vet hvor målet står. Dermed endte kampen 4-1 til KIL, og vi er definitivt med i opprykkskampen.

Kampene kommer tett som hagl i august. 6 kamper skal gjøres unna før den første høstmåneden melder seg. 2 er allerede ferdigspilt. Søndag er det ny kamp. Da skal Åsane få kjenne på at det ikke bare er flom vi kan true med i byen der Glomma svinger.

Åsane har slitt i sesongen. To seire og åtte uavgjorte på 17 kamper er ikke mye å rope hurra for. De som har litt mer skolegang enn to netter på husmorskolen regner seg fort frem til at det er 14 poeng, og dermed puster nedrykket laget i ryggen.

Åsane skremt KIL da vi møtte dem i Bergen i juni. Kampen endte 2-1 til KIL, men vi ble presset hardt i sluttminuttene. Vi tror trenerteamet til Åsane har studert KIL godt iløpet av sommeren, og sett at KIL sliter med å bryte gjennom lag som barrikaderer seg rundt egen 16-meter på Lunden.

Det kommer de garantert til å gjøre på søndag også. Det kan bli en nøtt å knekke for Vegard Hansens mannskap. Men det gjelder å ha is i magen. Ikke bokstavelig talt, men være tålmodig og utnytte mulighetene som kommer. Klarer vi å sette to tidlige kan det fort bli stygt for Åsane.

Det er ikke meldt om nye skader i KIL troppen, og vi krysser fingrene for at et tidlig bytte på Langrekken, og en haltende Hoel Andersen ikke betyr annet enn at Vegard Hansen ønsket å spare dem.

Vi gleder oss til kamp, tror og håper på en komfortabel hjemmeseier. Vi går for høstens første Haralball. 5-0 til Vinger. Målscorere; 2xGuven, Hoel Andersen, Gerson på straffe og nytt Myrlid-mål.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud