Neste kamp
Kongsvinger - KBK
03.12.2023, 14:00 Kval ES
Forrige kamp
Kongsvinger - Moss 1-2
12.11.2023, 14:30
Glasskula: KFUM - Kongsvinger
Årets første tur til hovedstaden er på gang, vil seiersrekken fortsette?


Er tabellen et tegn på at tidligere KFUM-trener Jørgen Isnes var KFUM, eller har tabelljumboen kun hatt uflaks. Vi får et klarere svar når KIL reiser til Ekebergsletta på lørdag.

KFUM har overrasket alle fotball interesserte i flere år med flotte plasseringer i landets nest øverste liga. Men i år har det virkelig buttet imot. Skarve fire poeng står de med etter 6 kamper. Ingen seire men 4 uavgjort kamper.

KIL reiser uansett til Oslo med sekken full av selvtillit, etter to viktige seire på rad. 2-1 borte mot Sandnes var imponerende, tilsvarende resultat hjemme mot opprykkskandidat Jerv likeså. Vel så morsomt er det at det er eidskogingen Jesper Grundt som i disse to kampene har fremstått som banens store spiller.

Men til tross for tre pinner hjemme mot Jerv er det fortsatt mye å sette fingeren på før vi kan kalle det som spilles på Lunden for gladfotball. Glasskula mener at KIL fortsatt scorer for lite, og sliter med å skape all verden når motstanderne legger seg lavt. Så savner vi flere skudd utenfor 16 meteren. Det første målet til KIL mot Sandnes kommer som en retur på et forsøk på skudd.

Brage Berg Pedersen pådro seg rødt kort i sist serierunde, etter noe som dommeren mente var høyt spark. Dermed er spissen ute mot KFUM.

Lørdagens motstander har som nevnt slitt i innledningen av sesongen. Selv om laget ligger i bunn med fire poeng skal det sies at de har tatt med seg poeng hjemme mot hardt satsende lag som Sogndal og Start.

På nesten samme tidspunkt i for var KIL i Oslo for å hamle opp mot KFUM om poengene. Da endte det 1-0 til hjemmelaget etter dårlig forsvarsspill av KIL, og vi var egentlig ikke i nærheten av å rane til oss noe som helst. Bedre gikk det derimot på Gjemselund (3-1), og i play-off kampen på Intility der vi til slutt gikk seirende av banen 2-1.

Vi tror at KIL er inne i en god flyt, til tross for at de store sjansene i de to foregående kampene ikke har havnet i mål. Denne gangen sitter de. KIL vinner komfortabelt 3-1. Målscorere: Holtanx2 og Grundt.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud