Neste kamp
Kongsvinger - Stabæk
25.03.2023, 14:00 Treningskamp
Forrige kamp
Kongsvinger - Moss 0-1
18.03.2023, 13:00 Treningskamp
Glasskula: Kongsvinger - Sandefjord
Haraball – Kapitel 4 Part 2


"I hælja var det haraball, fæm, null, tell Vinger…"

Vi er mange som har gått rundt å nynnet på den gamle gode tribune slageren de siste dagene. Vi mister ikke motet med det første, og som alle vet, It ain't over till the fat lady sings!

Vi kunne helt klart skaffet oss et bedre utgangspunkt før morgendagens kamp på Gjemselund. Tap i Sandefjord med 4 mål er på ingen måte representativ for hva som ble levert ute på matta. Sandefjord sine mål ser enkle ut. Et av dem var muligens også offside. Men mest plagsomt var det å se våre egne store muligheter renne ut i sanden. For vi hadde faktisk en god del bra muligheter, og det er nettopp det som gir både oss tribuneslitere og gutta på laget et lite håp før morgendagen.

I morgen får vi også tilbake et par sultne karer som måtte stå over med karantene på onsdag. Det vil nok bidra til mer trygghet og harmoni i de bakre rekker. Vi skal ikke legge skylden på mangelen av Trace og Holmé for onsdagens tap. Gutta som kom inn på laget la ned en enorm innsats. Men det er klart det gjør noe med tryggheten når du må gjøre såpass store forandringer i en forsvarsrekke som har vært bunnsolid det meste av høsten.

Er det noe kampen på onsdag viste så er det nettopp at Sandefjord er greit overkommelige. Vi ble ikke utspilt på noen måte i midtuka. Men det er klart at vi må sette sjansene våre, og tette igjen bakover. Vi skal gå ut i hundre! Siste krampetrekninger etter en lang og god sesong skal få sine utløp. Her skal det jobbes og løpes til begge bein er stive som tømmerstokker.

Og når så den «feite dama synger», så er det kanskje teksten på vår nevnte gamle slager hun synger. For full hals.. større undre har skjedd i verden, på fotballbaner? Jo du, flere ganger!

Uansett hvordan morgendagen ender.. Møt opp på Gjemselund. Dette bør bli folkefest!

Gutta våre fortjener applaus og hyllest etter en fantastisk sesong. Det startet trått, men herregud som de har tatt seg sammen og levert varene utover sommeren og høsten. Det blir fest på Gjemselund før kamp. Vi håper og tror på fest også på banen under kamp. Og etter kamp fortsetter festen på Vinger Hotell. Sleng deg med på festlighetene…

Kamptips: Haraball og FÆM – NULL!

TAKK FOR I ÅR – FORZA VINGER!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud