Neste kamp
Brattvåg - Kongsvinger
23.05.2021, 13:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Eidsvold Turn n - n
16.05.2021, 15:00
Glasskula: Kongsvinger - Ull/Kisa
Det er ikke flere halvstrå å gripe fatt i. Neste år spiller vi på nivå 3, men nå får fokus rettes over på tilbakekomsten!


Drit i at søndagens kamp mot Kisa egentlig skulle være den store folkefesten med opprykk til Eliteserien. Kisa-kampen er starten på gjenreisingen av KIL, som skal rett opp igjen neste år.

Ja ja, så ble nedrykket klart etter at vi lot oss pisse på at Grorud sist mandag. 4 baklengsmål mot laget vi måtte slå var mildt sagt flaut. Resultatet betyr at spikeren i nedrykkskista er på plass. Men stikk fingeren i jorda; De fleste av oss har vært mentalt forberedt på dette den siste måneden.

Men et nedrykk betyr ikke farvel til OBOS. Vi skal tilbake allerede neste høst! Norge startet gjenreisingen i 1945. Den varte i 25 år. Søndag starter KIL gjenreisingen. Den skal ikke vare lenger enn et år.

Nå skal det bygges et helt nytt lag. Den jobben er det noen enkeltpersoner som skal være med på. Den ene er Espen Nystuen. De andre er de unge og sultne spillerne vi har i troppen. Det er enkelt å plukke ut dem.

Det er på tide å si farvel til leiesoldater, de som er på utgående kontrakt og spillere som vi ikke vil ha med videre. Og ikke minst er det på tide å si farvel til ideen om forsvarsrekke med 3 spillere.

Vi forventer at lagoppstillingen søndag i all hovedsak består av spillerne som vi ønsker skal være grunnmuren og byggverket i KIL de neste årene. Det betyr inn med Smedplass, Røer, Lysgård, Tangen Vinjor, Laham, Marklund (om han er skadefri), Hoel Andersen og Langrekken.

Det er mulig det er flere spillere som skal være med neste år. Men det er flere av de som har spilt i år som må bevise at de er verdig en plass i opprykkslaget 2021.

Resultatet i sesongens siste kamp bryr vi oss fint lite om. Vi er mer opptatt av å se at gjenreisingen er i gang.

Glasskula tipper KIL vinner 2-1.

Takk for i år. Skuffelsen er i ferd med å slippe taket. Nå gleder vi oss til 2021 og gjenreisingen av Fort Gjemselund.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud