Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Medlemsmøte, Ekstraordinært årsmøte og Årsfest!
Sett av lørdag 9. januar, Supporterklubben inviterer til møte med etterfølgende fest!

Vi håper julen ikke har tatt for hardt på, vi har liten tid før seriestart, så vi klemmer til med et aldri så lite medlemsmøte som går over i et raskt formelt ekstraordinært årsmøte. Og deretter tar vi en fest!

….og vi håper mange av våre medlemmer slenger seg med!

Medlemsmøte:
Møter drar i gang kl 16.00 i 2. etasje på Telegrafen. Først ønsker vi å ha et åpent medlemsmøte hvor vi i dagens styre legger frem noen av planene vi har for året som kommer. På denne delen er ordet fritt, alle våre medlemmer er velkommen til å komme med synspunkter og ønsker. Litt av hensikten er å få kartlagt hvem som kan tenke seg å bli med å hjelpe oss i året som kommer. Det blir ikke noe mindre å gjøre nå som vi skal spille i Tippeligaen, vi trenger mer hjelp. Det trenger ikke være så veldig store utfordringene som skal løses, her kan alle bidra med ett eller annet. Alle oppgaver som må utføres i 2010 er heller ikke klarlagt, men det hadde vært fint å få etablert en pool av folk som kan tenke seg stille opp på forskjellig som dukker opp.

Ekstraordinært årsmøte
Etter den delen av møtet hvor ”ordet er fritt” går vi over i en mer formell del hvor enkelte beslutninger skal fattes. Det dette dreier seg om er egentlig en liten justering på dagens styresammensetning. Det som dages styre ønsker er å kutte ned på antallet mennesker i styret, styremedlemmer og varamedlemmer. Årsaken til dette er å gjøre mulighetene for å tromme sammen til styremøter litt lettere, det siste året har vi vært veldig mange i styret, og dette gjør det vanskelig å få samlet alle på en gang. I tillegg vil de enkelte plassene i styret bli tildelt egne funksjoner hvor personen som besitter plassen blir hovedansvarlig. I praksis vil dette si at styre i dag blir oppløst, og at nytt styre blir valgt på ordinært årsmøte i mnd-skiftet januar/februar. Vi tar mer informasjon om dette på medlemsmøtet før vi går over i den formelle delen, og vi er da også VELDIG interessert i å komme i kontakt med folk som kunne tenke seg å bidra, også med tanke på en plass i styret. Kunne dette vært noe for deg? Ta kontakt med oss!

NB! Sakspapirer til det ekstraordinære årsmøtet vil bli lagt ut her på siden senest lørdag 26. desember!

Oppdatering: Sakspapirer kan lastes ned her:

Se vedlegg:
Sakspapirer.docx
Sakspapirer.pdfÅrsfest
Vi har feiret KIL og opprykk en stund nå, men jaggu er det også på sin plass med en liten feiring av oss selv. Det har vært et fantastisk år! Vi nærmer oss 500 medlemmer, ved disse tider i fjor var vi ca 220. I tillegg har vi gitt mer lyd fra oss under kamp enn, tja… kanskje noen sinne! Dette må feires!

Etter møtedelen på Telegrafen drar vi oss til Tyskerbrakka ved biltilsynet (bak Vingerhotellet). Her starter det opp kl 19.00. Det blir servert mat og drikke. Det blir servert alkohol, så denne tilstelningen har dessverre 18-års aldersgrense.

Det koster penger å leie lokaler, innkjøp av mat og drikke, og mulig underholdning, så vi må nok ta noen kroner betalt for deltakelse på denne festen. Lokalet har begrensning på hvor mange vi kan få inn, så de 80 første som betaler er automatisk påmeldt. Påmelding gjøres på følgende måte:

Sett inn 250 kr til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 Kongsvinger

Kontonummer: 1840.09.06722

NB! Merk innbetalingen med: ÅRSFEST


(PS! Festen er gratis for styret og varamedlemmer i KIL SK gjennom årets sesong!)

Siste frist for påmelding/betaling til fest, onsdag 6. januar!

DETTE BLIR HARABALL, SÅ SØRG FOR Å BLI MED :-)

Det er selvfølgelig fullt mulig og bare møte opp på møtene på Telegrafen og droppe festen, samt også og bare møte opp på festen. Men vi håper flest mulig blir med på begge deler.

VELKOMMEN!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud