KIL Supporterklubb

Kongsvinger Supporterklubb Forum
It is currently 01 Oct 2022, 03:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Trykk her!
PostPosted: 16 Feb 2010, 22:08 
Offline

Joined: 16 Feb 2010, 21:44
Posts: 1
Heisann alle sammen! Vi har startet et nytt forum ved navn http://www.totalfotball.no! Siden er mellom 3-4 uker gammel, og begynner og få noen medlemmer nå, og vi vokser stadig. Og samtidig, så vil vi etterhvert få inn sponsorer til siden. Da vil vi antagligvis oppgradere forumet til vBulletin. For de av dere som ikke vet hva det er, så er en forbedret froumversjon. Da koster det penger å drive forumet. Men for all del, hvis dere trodde at dere skal være med på å betale det, så er det feil. Tvert imot, dette er et forum som er helt gratis for dere medlemmer.

Noe som er veldig viktig, er å aktivere brukeren deres i den linken dere får i den e-mailen dere får etter at dere har registrert dere. Det gjør dere ved å trykke på linken.

Men itillegg til å oppgradere forumet som nevnt til vBulletin, så vil vi ha tippekonkuranser, kåre best skribent og kanskje litt lite ordnært, men vi vil også ha konkuranse om den som verver flest skribenter og debatanter til forumet vårt + mange andre konkuranser. Alt dette vil bli premiert i form av fine premier.

Du kan bli skribent på siden vår, dersom du ønsker det. Send en e-mail til post@totalfotball.no , hvis du skulle ønske å bli skribent for oss. Da skriver du bare inn ditt hele/fulle navn, og itillegg, så skriver du inn hva slags skribent jobb du vil ha. Om du vil skrive om noen bestemte lag, eller bare skrive nyheter som du kommer over. Det velger du helt selv.

Men om du bare skulle ønske å diskutere fotball, så kan du det også. Her diskuterer vi alt fra norsk til kinesisk fotball. Så bli med å delta i debattene på forumet vårt, som er som nevnt http://www.totalfotball.no

Da vil jeg avslutte med å si velkommen skal dere være, og håper vi sees der inne på: http://www.totalfotball.no :)


Last edited by Raul on 16 Feb 2010, 22:09, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group