KIL Supporterklubb

Kongsvinger Supporterklubb Forum
It is currently 01 Oct 2022, 04:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Halvspillt sessong
PostPosted: 07 Jul 2010, 20:59 
Offline
Forumlegende
User avatar

Joined: 24 Jun 2005, 00:25
Posts: 6412
Location: Bor i Oslo, er fra Eidsvoll.
Da var halve serien ferdig og ute av cupp'en. Positivt at vi kun har serien og fokusere på i høst, selv om jeg gjerne skulle fått med meg fler cupkamper. Vi har vel prstert som forventet så langt i år, vi kom sent i gang og har ikke hatt klaff med særlig mange av de nye spillerne, men 11 poeng er for lite halvveis. Vi må ta mer poeng i høst enn det vi har gjort så langt for man må ha over 30 poeng for å redde plassen. Gjerne 36 poeng.
Det som er positivt er at vi ikke har blitt overkjørt av så mange lag i våres. Uavgjort kampene hjemme mot LSK og Viking burde vi ha vunnet. Hjemmetapene mot Odd og Aalesund kunne like gjerne ha gått andre rettningen. Vi har tatt fler poeng borte enn hjemme, i fjor var Gjemselund ett fort, merkelig utvikling. Kun Rosenborg, Haugesund og Start borte som har rundspilt oss. Vålerenga var vel ett hakk bedre enn oss hjemme og Brann tok poeng til tross for at vi sto på i en omgang, hadde vi fortsatt i andre omgang hadde resultatet sett annerledes ut.
Spillerstallen er i dag for tynn, vi har ingen forsvarsspillere i bakhånd ved skader og karantener nå som Riseth har lagt opp. Vi har angrepsspillere som varierer for mye i kvalitet. Bobbie har vært positiv de siste par kampene, og det er bra for han var veldig nær å fremstå som en flopp i vårsessongen. Om Niang og Holmen også kan finne formen + at vi får inn ett par ekstra forsvarsspillere og kantspiller eller spiss med målteft så må vi kunne karre til oss de nødvendige poengene i høst. Godset som er særdeles bortesvake kan være ett bra lag å innlede høstsessongen med, kom igjen å gi oss en 3 poenger til helga gutter.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group