Neste kamp
Bærum - Kongsvinger
26.06.2021, 16:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Fløya 4-1
20.06.2021, 16:00
Glasskula: Notodden - Kongsvinger
Fra hæljetango til midtukeblues..


Bortekamp neste. Denne gangen må KIL-gutta på Telemarkstur på jakt etter nye poeng. Forhåpentligvis får vi med oss alle poenga tilbake til Vinger..

Onsdagens motstander fra bluesbyen Notodden sliter i bunnen av tabellen og trenger sårt poeng for å overleve i divisjonen. Det har kanskje blitt vel mye blåtoner og altfor lite rock’n roll på NFK i år. Er fint med litt blues av og til, men kanskje ikke i alt for store doser.
Det ser ut som det går veldig treigt på Idrettsparken, Kenneth Dokken og hans mannskap har kun vunnet en hjemmekamp i år. Det er ganske så triste greier, men de er i stand til å rocke litt fra seg en gang iblant, bare spør FFK.

NFK ligger på trygg plass for øyeblikket men det er bare et poeng ned til Strømmen på kvalikk og to poeng ned til Skeid på direkte nedrykk. En trepoenger her vil kunne gi dem litt pusterom i nedrykksstriden. Vi må passe litt på lagets toppscorer Martin Brekke og noterer oss at de har henta inn litt rutine i Alfred Sankoh.

KIL klarte 1-1 mot topplaget Aafk på lørdag. Resultatet er sterkt men det føltes likevel som et tap da Thrandarson fikk drømmetreff to min på overtid. Vi var fullt på høyde med serielederen og skulle gjerne hatt alle poengene, men sånn er det med topplag. Plutselig lager de mål gitt !

Om motstanderen danser tango, spiller blues eller joiker freestyle spiller ingen rolle. KIL skal og bør ha kontroll på Notodden. Kula ser ikke for seg store endringer i startoppstillingen fra sist kamp og trur at de samme 11 starter denne.

Hvordan går det så i Telemark?

Kula tror hjemmelaget må spille blues litt til for KIL gir dem en god leksjon i rock’n roll!

NKF - KIL: 0-3. Güven putter to og Aanesland det siste.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud