Neste kamp
KIL - Sogndal
03.10.2022, 18:00
Forrige kamp
Åsane - Kongsvinger 1-2
17.09.2022, 16:00
Glasskula: Kongsvinger - Start
Kronekamp, gratis inngang, avspark søndag kl 15. Møt opp i god tid. Alle mann og kvinner til Gjemselund :-)


Det har etter hvert blitt en floskel at KIL er et høstlag, og i år ser det ut som om høsten startet tidligere. Tre 2-1 seiere på rad og kun 1 tap på de 10 siste kampene kvalifiserer jo til å kalle oss et formlag. Mot Brann i Bergen var vi sjanseløse, men både før og etter det har vi plukket bra med poeng og i perioder vist godt spill. Det er fortsatt mye å rette på spillemessig før vi er der vi bør være for å ta steget inn mot toppen av Obos-ligaen, men tendensen er helt klart at vi utvikler oss i riktig retning.

Helgas motstander er Start, kampen går på søndag og er det ikke typisk at datteren min har bursdag og ikke ville feire dagen på Gjemselund når vi endelig hadde helgekamp. Men ser da ut som om det kommer flere hengekamper utover høsten.

Når Start kommer på besøk er det vanlig å snakke om makrell, jeg er ikke særlig glad i fisk. Evt. kunne man ha snakket om mygg, men han har lagt opp og sannsynligvis er det mer mygg på Kongsvinger enn på Sørlandet. Så da er det vel ikke annet å skrive om enn at Start nå kun ligger tre poeng foran oss og er innenfor rekkevidde poengmessig. Start har litt mer varierende resultater enn oss, men feide over Bryne med 6-0 i forrige kamp. Dette til tross for at de solgte toppscorer Braut Brunes til Strømsgodset.

Vi får vel ta en titt på statistikken til Fozzum.com også. Start har vunnet flere enn oss både på Sørlandet og på Gjemselund. 10 seiere til Start både hjemme og borte. Vi har klart 7 seiere hjemme og 9 borte i tillegg til den vi fikk tidligere i år. 6 kamper har endt uavgjort. En haug med tidligere KIL spillere har også figurert i gult og svart, med brødrene Risholt i spissen. Kula tror vi hadde trengt en Roger Risholt i laget for at KIL skal fortsette sig gode form i de neste kampene.

Kula tror også at Start er revansjesugne etter et noe overraskende tap mot oss tidligere i år, vi er nok heller ikke gode nok til å blande oss inn i kampen om kvalifiseringen til Eliteserien og kula tror derfor Start vinner denne 2-1. Så er det opp til Mæland og gutta og motbevise dette og gi kula et skikkelig volleyspark opp i krysset.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud