KIL Supporterklubb
http://kilsk.com/forum/new/phpBB3/

Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.
http://kilsk.com/forum/new/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=6674
Page 1 of 1

Author:  Tilhenger [ 10 Nov 2018, 22:02 ]
Post subject:  Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Årets siste og på papiret vanskeligste kamp. Premissene er ganske greie, med poeng vil vi ta 5. eller 6. plassen. Taper vi, er vi avhengige av at hverken Nest-Sosta eller Tromsdalen vinner. Jeg tror dessverre vi er avhengig av de siste, selv om det nok ikke er så sannsynlig.

Kampen har vært utsolgt i flere dager og hele Stavanger forventer seier og opprykk fra «skyggenes dal». For uerfarne spillere vil nok det kunne gi en negativ effekt i form av stort press, nå tror jeg nok den positive effekten av fullt stadion vil overvinne den negative, samtidig er Viking et ganske mye bedre lag enn oss pr. d.d.

Det ser dårlig ut for Sjølstad, det betyr ikke bare utskifting på stopperplass, men at vi også må bruke en spiller som omtrent ikke har spilt på denne plassen tidligere. I hvertfall ikke på dette nivået. Spår følgende 11 fra start: Gorodovoy - Pålerud, Skagestad, Holter, Essaeh - Øby, Gang, Castro, Marlinho - Ibrahim, Güven.

Author:  maggot [ 11 Nov 2018, 06:52 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Fullt hus og stormende jubel kan jo slå litt begge veier (ettersom hva kampbildet blir).
Hvis Viking kjører på så kan nok publikum forsterke den effekten, og det vil bli et enormt trykk.
MEN det kan fort også bli en stressfaktor hvis KIL klarer og ri av stormen.
Vi får håpe på nerver og mange høye skuldre.
Har KIL en god dag så klarer de forhåpentligvis og holde ballen litt i laget.

Author:  Gary Hamilton [ 11 Nov 2018, 15:01 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Godkjent første omgang av KIL.
I 2.omgang blir det viktig å ta vare på de få sjansene vi får. Sotra leder 1-0, og med tap for KIL så ryker kvalikkplassen.
Tviler sterkt på at det står 1-1 i Stavanger etter 90 minutter, så her må KIL få inn i hvert fall en scoring til hvis det skal bli poeng i dag.

Stor kudos til KIL-Fotballekstra studioet. Meget kompetent gjeng som kommer med gode innspill underveis i kampen.

Author:  Gary Hamilton [ 11 Nov 2018, 15:41 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Det er så forbanna passivt av Pålerud..

Ulidelig spennende siste 10min nå!
Håpe Åsane scorer mot Nest/Sotra

Author:  Tilhenger [ 11 Nov 2018, 16:01 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Det var det. Heroisk innsats, men det holder dessverre ikke alene. Viking hadde mer enn nok av sjanser, men jeg sitter og funderer litt på hvordan det kunne utviklet seg dersom Güven hadde satt sin store mulighet på 1-1.

Author:  mikeb [ 11 Nov 2018, 16:37 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Selvfølgelig surt at det glipper, men vi kan ikke skylde på andre enn oss selv når det går som det går. Vi måtte jobbe i motvind i hele dag, med tidlig Viking scoring blir det vanskelig. Heldig utligning tenner håpet, men når Dong får rødt blir det vanskelig å stå i mot. Begge de to gule er særdeles strenge, men spørs om vi hadde klart det likevel. Denne sesongen har vi rett og slett vært for ustabile for å ha noe i toppen å gjøre. Vi får starte å se frem i mot neste sesong, for det er mye som må gjøres med tanke på hvem som forsvinner og hva vi trenger for å også hevde oss neste år.

Author:  maggot [ 11 Nov 2018, 17:53 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

På en måte så føles det greit at vi ikke havnet i den kvaliken.
Tror ikke vi hadde hatt noe der å gjøre allikevel.
Føler også en viss lettelse over at det som ble en "rote-sesong" nå endelig er over.
Nå kan vi se litt fremover :-)

Author:  Raggen [ 12 Nov 2018, 01:56 ]
Post subject:  Re: Kamptråd: Viking - KIL, 11/11 kl.13.

Må til en seriøs vurdering av veien videre nå føler jeg. Må også finne ut ganske raskt om Mark er med videre eller om vi må hente inn en ny trener før neste sesong. Bør i så fall få på plass den så raskt som mulig.

Spillestil må opp til vurdering... Og da også hva vi skal få for av trenertyper om Mark blir borte. De 2 siste sesongene så har ikke denne ballbesittende stilen vår gitt oss stort tilbake. Jeg syns det er stas å se på, men vi må bli mer direkte fremover på banen... trille ball frem og tilbake gir sjelden så mye resultater, og ofte fører det til mål imot, eller gigasjanser til motstanderen som vi ser masse av i dag. Er jo et mirakel at ikke Viking scorer mer mål. 3-1 får de på en gavepakke forde vi skal drive å dra av folk når våre bakerste menn har ballen i beina... det er til å bli gal av. Må få den ballen oppover på bana raskere, og når vi først for den opp på bana, så må den også inn foran mål til motstanderen hvor situasjonene faktisk kommer. Det blir sjeldent mål av å stå og "hæppe" ballen ute ved cornerflagget og ha halve laget utpå der, og en eller to enslige spillere inne foran mål.

Så enten må vi få tak på spillere som takler dette bedre, eller så må vi over på noe nytt.

Forsvaret må også forsterkes... det er vel den store forskjellen på oss de 2 siste sesongene Vs 2016, vi er ikke like trygge bakover lenger slik vi var på den tiden.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/