Neste kamp
Grorud IL - Kongsvinger
07.12.2020, 13:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Stjørdals-Blink 3-2
21.11.2020, 15:30
Glasskula: Sandnes Ulf - Kongsvinger
Vi vinner "alltid" borte mot Sandnes Ulf, nå er tiden inne for å videreføre dette også i deres nye lekegrind, Østerhus Arena.


Det var neppe feststemning på Kongsvinger etter at vi forsvarte oss til 0-0 mot sure saftkokere fra Sogndal nå forrige runde. Etter det har det virkelig skjedd mye på Gjemselund stadion. Faktisk så mye at det skaper assosiasjoner til julestria på Karl Johan (og det som verre er) hva gjelder folk inn og ut portene. Den siste uken har vært både julaften, påske og 17.mai på en gang.

Vi mener det heldigvis i positiv forstand, og hvordan vil så dette påvirke oss når vi tar turen vestover til Sandnes?
Glasskula tror dette vil slå positivt ut for vår del.

Dette var forøvrig året da Sandnes Ulf virkelig skulle slå til. Nye Øster Hus Arena stod klar rett etter jul, og Steffen Landro kom trampende inn portene og fortsatte krigen mot Gud og hvermann hos Vikings mindre sjarmerende halvbror. Den spådde publikumsfesten ble uansett stoppet av korona da Sandens Ulf skulle «vinne området» og finne et ørlite glimt av entusiasme. På tross av dette har laget klart seg sånn tålelig greit så langt i årets sesong.
Sandnes Ulf ligger i dag på en 4.plass på tabellen, med noe merkelige minus 5 i målforskjell.

Formen virker allikevel noe dalende. Faktisk så ille at selveste Hamkam presterte å ta sin første seier på Øster Hus Arena for noen runder siden. Det må antageligvis ha vært et av bunnpunktene i de lyseblå sin fotballhistorie.

Glasskula ser tilbake på de tidligere oppgjørene i Sandnes og ser et KIL-lag som har storkost seg på gamle Sandnes Stadion de siste årene. Adem Guven har tidvis kjørt slalåm mellom forvirrede Ulf-forsvarere, og på tross av manglende form så gliser han nok bredt på tur over fjellet. Spenningen er om den gode statistikken fortsetter på nye Øster Hus Arena. Det er også knyttet en viss spenning til hvor involverte våre nye signeringer kommer til å være.

Glasskula ser at Adem Guven skårer nok engang. Mac Laham kommer inn og viser at han vil storkose seg i rommet mellom spissene og resten av midtbanen. Han setter inn 0-2. Den halv-bitre odølingen Kent Håvard Eriksen fikk aldri sjansen i Kongsvinger og trives antageligvis like godt med å skåre mot oss. Ulfs toppskårer setter inn 1-2. Flere mål ser ikke Glasskula, og vi innkasserer nok en imponerende borteseier mot de lyseblå.

Sandnes Ulf - Kongsvinger 1- 2.

Det er endelig høst folkens :-)
Del på facebook
Kommentarer


Keep this going please, great job! 3d ________ website ________ ______ _________
Av Sheri på 25.09.2020 - 17:11:04

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud