Neste kamp
Grorud IL - Kongsvinger
07.12.2020, 13:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Stjørdals-Blink 3-2
21.11.2020, 15:30
Glasskula: KFUM - Kongsvinger
Da kom endelig årets andre 3-poenger mot Strømmen. Fortsetter poengfangsten borte mot Kåffa?


KFUM har ånd, sjel og kropp som klubbens visjon. På Kongsvinger ønsker vi oss heller hardtarbeidende tømmerhoggere og poeng. Glasskula spår også at vi får med oss noe fra denne bataljen.

Oppgjøret mot Strømmen ble akkurat så tett og nervepirrende som spådd. Selv om kampen ikke ble den mest velspilte, så betyr nok poengene og lettelsen mer enn selve prestasjonen.
KIL var akkurat litt smartere i de avgjørende situasjonene, og hvem bryr seg uansett om Greyhounds med henge-geip på Strømmen storsenter?

Kongsvinger klatret over streken og ligger i dag på en 12.plass. Nedrykks-spøkelset er trommet vekk inntil videre.

Denne runden tar vi turen til KFUM og Ekebergsletta. Laget som sjarmerte alle i fjor og tok en overraskende 4.plass etter opprykket året før. Et resultat de også skal ha all mulig ære for. I 2020 har det gått en smule seigere for Jørgen Isnes fint-spillende gutter. Skadeproblemer, omrokkeringer, et tøft kamp-program og mange nye ansikter på laget har nok sin del av æren. Det er vel heller ikke umulig at overraskelsesmomentet og flyten visnet noe i løpet av en litt for lang vinterpause. Av nye spillere inn finner vi også sjefs-nomaden Olav Øby (med tidvis hjemlengsel), som la inn en god søknad om tilgivelse da han banket inn to mål mot selveste Skamma for noen runder siden. Bedre håndsrekning mot en svoren KIL-supporter finnes knapt. Vi finner også elverumsingen Remi Andre Svindland som var KIL-aktuell for noen år siden. Stortalentet søkte Eliteserien, men komet-karrieren endte som stjernestøv i Moss, før han entret Ekeberg i vinter.

Det var høye forventninger til KFUM før sesongen, men de ligger pr dags dato kun 3 plasser foran KIL på tabellen. Dette utgjør en 9.plass for laget som har selveste Jesus som 12.mann. KFUM har ikke vunnet på sine 4 siste kamper, men sist seier ble også et imponerende 4-1-resultat mot Sogndal. Det viser hva som bor i laget på en god dag. Forrige runde tapte de 3-1 borte mot Sandnes Ulf etter å ha spilt med én mann mer i store deler av 2.omgangen. Blåtrøyene lå kompakte og utnyttet de bruddene som kom. Da hjalp det lite at Isnes var optimist i forkant og trillet ballen ihjel foran Ulfs 16.meter.

Glasskula ser også et lignende kampbilde mot Kongsvinger.

Det er ikke Kongsvinger som skal underholde i denne kampen, og det vil heller ikke være vi som vil være favoritter. Det kan passe oss veldig bra. Glasskula ser et KFUM-lag med mye ball, men den ser også raske spisser på KIL som kan boltre seg fritt. Et av de angrepene resulterer i et straffespark som Adem Guven ekspederer i mål. KFUM reduserer senere da den skadeplagede Robin Rasch setter inn sitt første mål for sesongen.

Flere mål ser ikke Glasskula i denne kampen.

Det hjelper ikke bestandig å tro på høyere makter når vi har Adem Guven på laget.

Resultatet blir 1-1.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud