Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Ranheim - Kongsvinger
Lite er som forventet så langt denne sesongen.. men vi øyner håp mot Ranheim!


Ja, hva skal man si. 3 poeng på fem serierunder, i sesongen der KIL virkelig skulle være med i kampen om opprykk. Ingenting, absolutt ingenting tyder på det at vi er i nærheten av å nå målet.

Kampen mot Raufoss tidligere denne uken ble en gedigen nedtur. Langt større enn tapet mot Blink. 12-0 i målsjanser til Raufoss, og heldigvis sto det bare 2-0 på kortet dommeren sendte inn til forbundet etter kampen.

KIL-spillerne er blottet for selvtillit. En så god spiller som Simon Marklund klarte ikke en gang å slå en kortpasning. Pålerud var i det gavmilde hjørnet å må ta på seg skylden for begge målene mot Raufoss.

Fredag er det ny kamp. Mot Ranheim i Trondheim. Vi forventer selvsagt ikke seier mot trønderne som tirsdag vant 4-3 mot skamma på Briskeby på overtid.

Det tar tid å snu KIL-skuta. Alt som skal rettes opp er ikke gjort over natta. Noe kan gjøres på kort sikt, men dette laget blir ikke friskmeldt før overgangsvinduet åpner i september. Da må det spillere inn og noen må ut.

Men for å se etter positive tegn i en ellers så mørk fotballhverdag: Ranheim har ikke OBOS-ligaens beste forsvar, og de slipper inn mål. Kun en gang har laget «holdt nullen» i år. Verre er det at de scorer mål i bøtter og spann.

Vi er spent på hvilket lag det finske trenerteamet stiller med mot Ranheim, men føler oss sikre på at Güven er tilbake i startoppstillingen, i en kamp der vi ikke har noe å tape. Ingen forventer noe av KIL, derfor håper vi gutta nå senker skuldrene. Presset ligger på Ranheim.

Vi tror KIL skaper sjanser i Trøndelag. De må utnyttes.

Glasskula ser at KIL reiser hjem fra Trøndelag med poeng i bagen. Dog bare ett. Vi takker og bukker for at Güven og Marklund sikrer at KIL spiller 2-2 mot Ranheim.

Det er på tide at samtlige KIL-spillere husker på en ting: KIL-drakta er ikke kun en fotballtrøye, det er vår hud!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud