Neste kamp
Kongsvinger - Start
14.08.2022, 15:00
Forrige kamp
Grorud IL - Kongsvinger 1-2
08.08.2022, 18:00
Glasskula: Raufoss - Kongsvinger
Blir vi Raukjørt?


..eller snur vi kjærringa?

Nå roper snart folk rundt klubben på blod. Denne seriestarten er langt under pari og det man forventet seg av årets KIL-utgave. Men fotballekspertene sier jo alltid at man må forsøke å se bak resultatene, så glasskula skal forsøke å gjøre det. Dessverre finnes det ikke like omfattende statistikk for OBOS ligaen som f.eks. Opta leverer for Premier League, så vi får nøye oss med empiri fra glasskulas utskremte reporter som har vært til stede på begge hjemmekamper i år. Grunnet Corona-restriksjoner har dessverre bortekampene kun blitt sett på en liten mobilskjerm, men i følge kilder som var til stede i Stjørdal så gjelder de samme observasjonene for den kampen.

Årets fire første kamper har vært ganske forskjellige. Mot Ham-Kam bølger det frem og tilbake, før vi avgjør på overtid. Mulig gutta sugde litt for lenge på den karamellen for mot Tromsø, Stjørdals Blink og Grorud ble det dårlig uttelling. Kampen mot Tromsø var veldig jevn, men horrible forsvarstabber gjorde at «Gutan» dro hjem med full pott. Mot Stjørdals Blink ble vi regelrett avkledd i begge ender av banen, selv om vi tidlig gikk opp i ledelsen og Güven hadde en perlescoring på 2-2. Mot Grorud kontrollert vi det meste av kampen, selv om Grorud fikk stå uforstyrret å spille opp i mellomrommet flere ganger, til tross for det skapte ingen av lagene mange sjanser. Fellesnevneren for de første fire kampene er at vi skaper alt for lite fremover i banen, det er mye lemping i bakrom og lite forsøk på å spille seg gjennom. Mot Grorud kom vi rundt på kanten og slo ett farlig innlegg kun en gang. Når vi da også har mye personlige feil i forsvar går det som det går. Det var en liten bedring mot Grorud, men både Skagestad og Jalasto stresset og «driblet» seg bort ett par ganger når de ble satt under press. Det er vår største svakhet nå, at vi blir trillende ball i bakerste ledd uten å finne gode alternativer høyere i banen. Skal vi få poeng må vi få mer variasjon og presisjon i angrepsspillet. For å ta med oss noen lyspunkter så tror jeg at Eirik Mæland og Ridouan Essaeh kan være med på å få til nettopp det. Førstnevnte hadde en god debut i KIL trøya og spilte med ro og kontroll, Essaeh var veldig spillesugen og ønsket å vise seg frem når han kom inn etter pause og hadde noen raid fremover i banen. Så noen grep fra vår finske trener så han får lagt ned de riktige bitene i puslespillet så vi kommer på vinnersporet igjen. Vi vet jo tross alt at dette laget kan spille fotball, det er svært få endringer i troppen som kjempen om opprykk i fjor.

Neste motstander er Raufoss. Dette har jo nå blitt ett derby etter regionsreformen. Nå er slaget om Hedmark historie og det er slaget om Innlandet som gjelder. Første etappe på Hamar gikk bra, nå må vi vise at det er kun ett lag i denne regionen og ta med oss tre pinner og gjerne ett haraball fra Raufoss. Laget kjenner vi godt, ifølge fozzum.com står vi oppført med 4 seiere, 3 uavgjort og 4 tap når vi har gjestet ammunisjonsfabrikken på Toten. Adem Güven har jo også en egen fan-klubb der oppe da han spilte og levde noen år der før omverdenen oppdaget at de skjulte en goal-getter av rang. La oss håpe at Mæland finner Güven og at han får noe mer å jobbe med i neste kamp. Alle vet at Güven ikke trenger mange sjanser for å finne nettmaskene.

Glasskula sliter litt med laget, forrige helg ble kula kastet hardt inn i veggen slik at den slo store sprekker, men vi kan se konturene av en lagoppstilling. Vi tror følgende spiller. Smedplass, Pålerud, Jalasto, Grodås, Essaeh, Holter, Mæland, Vinjor, Lee, Güven og Marklund. Dessverre tror ikke kula på seier, den må nok inn til reparasjon først og gutta må overbevise kula om at de er på gang igjen. Kula tror derimot at det blir målrikt på Raufoss og at kampen ender 3-3.Del på facebook
Kommentarer


Vtlded Thyroxin Without Prescription [url=https://newfasttadalafil.com/]cialis coupons[/url] Fogyaw For Sale Provera Veraplex <a href=https://newfasttadalafil.com/>Cialis</a> Eojhyj So for example if blood as a humor became excessive the illness was likely to be warm and moist in character with symptoms such as redness swelling rapid pulse and breathing perspiration uneasy sleep and even deliriumthe typical profile of a fever due to S H I P P O CR AT E S A N D GR E E K M E DIC I N E THE FATHER OF WESTERN MEDICINE Hippocrates here depicted treating a sick woman established medicine as a discipline distinct from magic and religion. Rswblq https://newfasttadalafil.com/ - buy cialis online safely
Av Enuchhini på 17.05.2022 - 15:36:35

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud