Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Tromsø
Aldri har vel så mange ventet så lenge..


..på å få se en fotballkamp på Gjemselund. Og så slipper man kun inn 200 personer. Om du ikke er en av de heldige så skal glasskula fortelle deg hvordan kampen går.

KIL sin første hjemmekamp etter det som har blitt omtalt som tidenes lengste pre-season går mot «gutan» fra Tromsø. KIL føler seg rustet til kamp og omtales som en av opprykkskandidatene, da bør vi jo sikre 3 poeng i første hjemmekamp selv når vi møter et lag som rykket ned fra Eliten.

Tromsø er et lag det er lenge siden vi har møtt i serien. De gangene vi har reist nordover de siste årene har vi jo spilt på andre siden av broa, og møtt Tromsdalen. Nå skal vi endelig slå storebror fra Nordens Paris igjen (selv om jeg aldri har skjønt hvorfor de har fått det kallenavnet?) I følge fozzum.com har vi møtt TIL 31 ganger, vi har ikke verdens beste statistikk mot dem. På hjemmebane har vi 6 seiere, 6 uavgjort og 3 tap, men borte har vi hele 12 tap. Den lange oppkjøringen til årets sesong har vist at vi er klare. Vi har hatt gode resultater i de fleste kamper, og banket LSK hele 3-1 i generalprøven før vi fikk kranglet med oss 3 poeng også i serieåpningen borte på Hamar.

Tromsø startet sesongen med en oppskriftsmessig seier på hjemmebane mot Raufoss, 1-0. Dette var vel ingen imponerende oppvisning, men de gjør jobben og tar poengene de skulle. Selv om statistikken vår mot TIL ikke er imponerende på hjemmebane så slo vi dem her så sent som i fjor i cupen. Bør dermed være mulig også i år.

Serieåpningen for vår del endte som alle vet med en herlig dramatisk seier hvor vi snur 2-1 til 2-3 i løpet av kampens 5 siste minutter. Det er sjeldent en seier smaker bedre enn etter en slik snuoperasjon, men det tar kraftig på hjertet og oppleve slike kamper fra sofaen!
I selve spillet har vi mye å gå på, men det er ingen grunn til å overanalysere fredagens oppgjør. Det er årets første tellende kamp etter 7 mnd pause. Lokalderby, og det viktigste er å ta mest mulig poeng. Vi fikk omsider med oss alle.. og tror det er med på å gi gutta energi inn mot neste kamp som kommer allerede på mandag.

Glasskula tipper det blir samme lag som starter mot TIL som på Hamar, så ikke ut til at noen av våre ble skadet i løpet av fredagen, dermed blir dette laget på årets første hjemmekamp:

Sahlgren, Pålerud, Røer, Skagestad, Grodås, Marklund, Lee, Vinjor og Holter, Aanesland og Guven.

Vi regner med at de 200 som møter på Gjemselund synger av full hals og heier gutta frem til en solid 3-1 seier i første hjemmekamp 2020.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud