Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Endelig seriestart - Slik blir billettfordelingen
Endelig skal vi igang, men dessverre får ikke alle som vil komme inn på tribunene..


Info fra KIL om billettfordelingen til serieåpningen hjemme mot Tromsø, mandag 6. juli.

NB! Har du sesongkort og vil på kamp, gå inn på nettsidene til KIL for å registrere deg i trekningen om billett. Kun de med sesongkort kommer inn nå som det kun er lov med 200 tilskuere på kamp. Og du må melde deg på trekningen via KIL sin hjemmeside på nett. www.kil.no
---------------------------------------------

Mandag 6.juli kl 18.00 er det klart for første seriekamp på Gjemselund, motstander er Tromsø. Per i dag er det kun tillatt med 200 tilskuere, og med denne begrensningen har vi valgt å prioritere våre sesongkortinnehavere.

Slik fordeles billettene:
146 billetter blir fordelt mellom sesongkortinnehavere hos samarbeidspartnere og privatpersoner. 30 billetter går til sesongkortinnehavere Felt J (KIL Supporterklubb), og 20 billetter til barn/ungdom under 18 år. To billetter går også til KILs æresmedlemmer, og to til Sparebank1 Østlandets Sofakonkurranse.

Har du enda ikke kjøpt sesongkort så har du fremdeles muligheten til det, men vil da bli med i trekning om de 146 billettene på lik linje som andre sesongkortinnehavere.

Har du kjøpt sesongkort som privatperson?
Har du kjøpt sesongkort til 2020-sesongen, og ønsker å benytte deg av muligheten til å komme på kamp ber vi deg registrere deg i skjemaet på www.kil.no. Siste frist for registrering er torsdag 2.juli kl 13.00.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud