Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: FK Jerv - Kongsvinger
To be or not to be..


Det er ikke spørsmål om tilværelsen i OBOS ligaen, men kampen mot Jerv er på en måte en skjebnekamp like vel. Målet om å være topp 20 nås nok ikke i år, men med seier på Sørlandet og at andre resultater går rett vei kan vi få en plass blant lagene som skal spille kvalifisering til opprykk.

Og klarer vi det kan jo selvfølgelig alt skje, men glasskula har begynt å tvile på hvorvidt vi er gode nok for akkurat det. Med de ustabile prestasjonene i år har vi neppe noe i opprykks striden å gjøre og skulle det utrolige skje at vi klarer oss igjennom alle kvalikkampene så må det gjøres kraftige grep med stallen for at vi skal ha noe i Eliteserien å gjøre.

KIL sin utvikling denne sesongen har vært veldig merkelig, paradoksalt nok så tok vi flere poeng på vårsesongen hvor vi kun hadde Güven og Aanesland som spissalternativer. Forsvaret holdt tett ganske lenge. I høst har vi ikke klart å videreføre det kompakte spillet fra vårsesongen. Glasskula tror vi sliter med å finne riktig formel på midtbanen. Savnet etter balanse på midtbanen i forhold til rett blanding av offensive og defensive krefter har vært åpenbart. Marklund har vist bra takter de siste kampene, men det har tatt lang tid før han har funnet seg helt til rette i KIL-trøye. En midtbane general bør stå høyt på ønskelista for KIL før neste sesong.

Adem Güven snek seg for øvrig inn på Eurosport sitt «årets lag» for sesongen 2019 som eneste KIL spiller, Adem er med neste år, hvilke flere som er med videre er derimot usikkert. I vanlig Kongsvinger ånd må vel mesteparten av laget bygges på nytt foran neste sesong.

Kampen i helga skal ikke spilles på Levermyr i Grimstad, men er flyttet til Arendal. Sikkert fint for KIL supportere som kjører bil da man sparer noen mil før man er fremme, men Iman Mafi som er Grimstad-gutt var ikke fornøyd med at det ble flyttet vekk fra hans gamle hjemmebane.

Borte mot Jerv har vi kun en seier og en uavgjort på seks kamper (fozzum.com), men i år har Jerv slitt med formen. Det kan vi vel si om KIL også så kula tror på en jevn kamp, mulig KIL drar fordel av at den nå spilles på kunstgress i Arendal fremfor humpete gressmatte i Grimstad.

Kula tror kampen ender 1-1 og at Güven øker antall scoringer.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud