Neste kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger
18.08.2020, 19:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Strømmen 2-1
14.08.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Sandefjord
Topp motstand venter på søndag..


Fem kamper gjenstår av årets sesong. Først på menyen står Sandefjord på hjemmebane. Sandefjord har i hele år ligget i toppen av divisjonen, men da vi var på besøk klarte de kun å slå oss 1-0. Nå skal de besøke Gjemselund og etter at vi har slitt i flere kamper klarte vi å dra i land en seier mot Tromsdalen nå sist. På papiret er nok Sandefjord en klar favoritt, men vi er ofte sterkere mot antatt bedre motstand enn mot dumpekandidatene.

Ifølge statistikken så er det ofte jevnt mot Sandefjord, og det er sjelden de slår oss to ganger i løpet av en sesong. Hjemme har vi seks seiere, seks tap og en uavgjort å skilte med. Vi har hatt en hel skokk med spillere som har hatt fortid i Vestfold klubben og Nystuen er vel den som har gjort seg mest bemerket. Har Nystuen en formel i baklomma for hvordan vi skal slå hvalfangerene?

Kula har ikke helt oversikt over skader og karantener, men vi våger oss på følgende lagoppstilling:

Ali, Pålerud, Skagestad, Røer, Mafi, Marklund, Holter, Vinjor og Gjerstrøm. Güven og Ibrahim på topp er vel de sikreste kortene. Ibrahim har jo virkelig fått fart på målkontoen etter at jan kom tilbake til klubben så vi trenger å få satt opp ham så ofte som mulig.

At KIL fortsatt er med å kjempe om en play-off plass etter en så pass turbulent sesong sier jo litt om nivået i denne berg og dalbane ligaen. Kula tror på ett jevnt oppgjør mot Sandefjord og at vi står igjen med en 1-0 seier etter ny scoring av Ibrahim når dommeren blåser av kampen.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud