Neste kamp
Kongsvinger - Eidsvold Turn
16.05.2021, 15:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Kvik Halden n - n
09.05.2021, 15:00
Glasskula: Nest-Sotra - Kongsvinger
Det bodde en underlig grønnsprengt en, på den ytterste nøgne ø...

Og jammen fant han ut at han skulle starte ett fotball lag også. Nest Sotra holder til langt ut i havgapet og selv om han kom lengere sør fra assosiasjonen kommer fort til Terje Vigen når man kjører ut til Ågontnes stadion, kjører du for langt risikerer du fort å falle i vannet.

Nest Sotra rykket opp før fjorårets sesong og dette var faktisk første gang KIL møtte laget som ligger på øyene utenfor Bergen. I fjor endte begge kampene uavgjort og i år slo vi de knapt på hjemmebane. Alt tyder på at vi på nytt kan se for oss en jevn, fysisk kamp og vi håper at KIL fant tilbake til noe av vinnerformelen etter kampen mot Raufoss selv om det ikke var vår beste forestilling i år.

Det har vært mye skader i KIL stallen etter ferien, men det begynner å se bedre ut. Alt tyder på at både Røer og Bojang blir med til vestlandet og kanskje vi også ser de i startoppstillingen. Selv om Jalesto også begynner å finne formen med scoring sist, kan det tyde på at Røer vil tilbake i midtforsvaret. Lee banker også på døra etter ett godt innhopp sist. Aanestad blir litt lett på topp til tider, men vi er bedre med to spisser enn en, så han må med.

Det er vanskelig å spå ett lag om dagen, men vi prøver oss på følgende 11: Ali, Pålerud, Skagestad, Røer, Mafi. Holter, Landry, Gang, Marlinho, Aanestad og Güven.

Tiden er inne for at vi får en seier mot Nest, men det blir ikke ett målkalas. Kula tipper at det ender 2-1 til KIL etter scoring av Güven og Røer.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud