Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Start - Kongsvinger
Etter å ha hatt sommerferie har gutta hatt en litt seig start på høstsesongen. La oss håpe at når de nå skal ta turen til Sørlandet ikke tror de skal på palmesus, men brette opp ermene og spille skikkelig propagandafotball.


Start har tatt over tredjeplassen vi hadde før gutta tok ferie, det bør være motivasjon nok til å gi Sørlendingene ekstra kamp der nede.

Mens vi har tapt mot Sandefjord og Skeid har de slått Ham-Kam og Kisa. De fleste forventet nok at Start skulle kjempe i toppen, men det samme kan vel ikke sies om forventningen til KIL før denne sesongen. Så det er artig at denne kampen faktisk er ett slags toppoppgjør.

Start er ett lag vi kjenner godt og har møtt over 40 ganger siden Fozzum begynte å samle statistikk om vårt kjære Kongsvinger. På bortebane i Kristiansand har vi faktisk ikke gjort det så ille, begge lag står med 9 seire hver og kun en har endt uavgjort.

Også Kula har hatt ferie og må dessverre innrømme at vi ikke har god nok oversikt over stallen til å spå hvilke 11 som starter kampen, men vi er sikre på at det blir justeringer på laget etter den svake forestillingen mot Skeid.

Vi tror heller ikke at vi er favoritter til å vinne kampen, men det byr oss i mot å spå tap til Kongsvinger. Kula tipper derfor at vi får en litt halvkjedelig 0-0 kamp, men at flere setter skudd i stanga og at Ali legger tabben mot Sandefjord bak seg og viser frem sitt gamle toppnivå.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud