Neste kamp
Kongsvinger - Tromsø
20.06.2019, 18:00 3.r NM
Forrige kamp
Kongsvinger - IK Start 4-2
15.06.2019, 15:30
Glasskula: Sandnes Ulf - Kongsvinger
Ulf-dödaren strikes again?


De skjelver kanskje litt ekstra i Sandnes når de tenker på hvem som kommer på lørdagsbesøk. Det er som regel trygt med hjemmebane men det har ikke virket sånn de siste gangene KIL har vært på besøk i Sandnes. Der har vi forsynt oss grovt med poeng. Både i fjor og året før vant vi med komfortable sifre. Vi liker oss i Rogaland og når i tillegg Adem Güven er klar for kamp etter å ha sonet ferdig det røde kortet mot Tromsdalen så ligger vel alt til rette for nok en trepoenger i Sandnes.

Kula tar ikke seieren på forskudd men hjemmeformen til Ulf er ikke helt stabil. Kun fire poeng så langt. En sterk 2-0 seier mot Start og 0-0 mot Nest-Sotra. Hjemme ikke så bra, borte best. Hva dette skyldes vites ikke, men kikker man på hva man har å stille med i Sandnes så kan man jo undre på hvorfor de ikke får det helt til.

De har ingen Messi eller Ronaldo, men med erfarne spillere som bl.a Christian Landu Landu og odølingen Kent Håvard Eriksen i stallen så burde de bite bedre fra seg. Bengt Sæternes og hans assistent Bojan Zajic har nok å tenke på der. Forhåpentligvis må de tenke enda hardere på dette etter helgen.

Forrige runde spilte Sandnes Ulf 0-0 borte mot Skeid mens KIL tok en grei 1-0 seier mot Nest-Sotra etter en tidlig scoring av Røer. Det var ikke et fyrverkeri av en fotballkamp men KIL hadde stort sett grei kontroll på gjestene. De yppet seg litt, men det holdt helt inn og vi er oppe på 6 plass. Om vi skal holde oss der så må vi, som Kula har vært inne på før, faktisk omsette sjanser til mål. Er egentlig ganske så utrolig at vi ligger såpass høyt med bare åtte mål.

Spillet er fremdeles ikke helt 100% men det kommer seg. Skal vi nok en gang ta alle poengene i Sandnes så bør vi ha litt mere fart på sakene, litt mer presisjon og vi bør også tørre å skyte litt oftere. Vi kan jo også flytte Røer opp som midtspiss med Güven og Aanesland på kant! Dødball er mål! Tanken er morsom men Kula er ganske sikker på at Røer spiller på sin vante plass og at Güven starter på topp.

Så? Slår Ulf-dödaren til igjen? Vil Sandnes ta revansje for alle hjemmetap mot KIL?

Kula er optimist og tror at poengfangsten i Rogaland fortsetter? Det blir litt jevnere denne gangen. Sandnes tar ledelsen men KIL snur og vinner 1-2 etter scoringer av Adem Güven og Røer. Røer header inn 1-2 på døball, såklart..
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud