Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Nest Sotra
Øst mot vest, vi glemmer oppgjøret mot Ham-Kam og tar i mot Nest-Sotra.


Laget fra øya Sotra utenfor Bergen har vist seg å være en litt ekkel motstander for KIL, de har hatt for vane å score helt mot slutten av kampen. Begge oppgjør i fjor endte 2-2 etter sene scoringer av vestlendingene. Det skal de ikke få lov til på søndag, her må vil holde tett bakover helt til kampen er ferdigspilt.

Nest-Sotra kom seg til eliteserie-kvalikk i fjor, men i år så har de ikke fått noen pangstart på sesongen. Likevel henger de greit med på en 10 plass. 10 poeng har de også. 9 av 10 poeng har de fått på eget gress så det ikke noe sterkt bortelag vi møter. De skulle kanskje gjerne ha hatt mr Nest-Sotra i stallen ennå, men Johnny Furdal gjorde Viking-spiller av seg i fjor sommer. Vi nevner Alexsander Dang og dansken Lee Rochester Sørensen som spillere å se opp for.

Både KIL og helgens motstander har tatt seg videre i cupen så her har alle mann en cupkamp i leggene.

Felles for cup og serie er at mål teller. Kula spurte før seriestarten, hvem skal score målene i år? Med Güven ute med karantene så er det ikke mange målscorere igjen. Vi har kantspillere og gode offensive backer men på topp så er det noe tynt.

Markus Aanesland og Martin Vinjor sikra oss cup avansement mot Moss med ett mål hver. Forhåpentligvis er scoringsformen på gang hos disse for flere avsluttere trenger vi.

Spillemessig har vi i perioder vært ganske bra, vi har også produsert sjanser nok til å score mange flere mål en det vi har til nå.

Løsner det mot Nest-Sotra?

Tja. Kula mener at vi er et bedre lag enn Nest-Sotra og at vi bør ha kontroll på dem. Løsner for alvor gjør det ikke men vi vinner 1-0 etter scoring av Martin Vinjor.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud