Neste kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger
27.10.2019, 14:00
Forrige kamp
Kongsvinger - HamKam 2-1
19.10.2019, 15:30
Glasskula: HamKam - Kongsvinger
16. mai er det klart for nyvinningen "Ælj Classico"!


Da har tiden kommet til det bitreste lokaloppgjøret av dem alle og det på selveste fotballens nasjonaldag 16. Mai.

Ham-kam er ett lag vi kjenner på godt og vondt. Vi har møtt dem hele 40 ganger så langt statistikken til fozzum strekker seg. Muligens har vi enda flere møter før 1970.
På Briskeby vipper det som oftest i Skammas favør, men vi har dratt i land 5 seire og 3 uavgjorte der. Senest i 2015 når vi vant 4-3. I fjor var vi virkelig i flyt-sonen før vi skulle til Hamar og hente slakt, men ble da sendt hjem med 3-1 i sekken da vi rett og slett ble for overmodige.

Hele 12 spillere har fozzum.com listet opp med en fortid på Hamar før de kom til Kongsvinger. Vi lister ikke opp alle de her, men for de nysgjerrige kan vi varmt anbefale å ta en titt på den siden. En av de med fortid på Hamar Adem Güven får ikke gleden av å spille denne helga da han dro på seg ett unødvendig rødt kort mot Tromsdalen.

Hvem som skal score målene når Güven er ute får vi se, årets KIL utgave er ikke akkurat kjent for å putte mange baller i nettet. Men vi er faktisk OBOS-ligaen sitt gjerrigste lag med kun 4 baklengsmål. Og når to av de kom mot Tromsdalen så sier jo det litt. Det ser ut til at både Ali og Landry fortsatt er ute med skader noen uker til. Så vi tror på følgende lagoppstilling denne gangen: Smedplass, Pålerud, Skagestad, Røer og Bojang bakerst. Marklund, Gjerstrøm, Holter, Marlinho og Vinjor på midten og Aanesland på topp.

Kula tror på en jevn batalje selv om det er to lag i hver sin ende av tabellen som møtes. Og vi tror det fort kan ende i poengdeling. 2-2 bli resultatet og Gjerstrøm og Vinjor finner nettmaskene for KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud