Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Tromsdalen
Tromsdalen neste hinder, fortsetter poengfangsten?


KIL har fått en helt grei start på årets sesong hvis vi ser på oppkjøringen og litt lave forventninger. Gutta har slitt foran mål og ikke klart å omsette nok sjanser i scoringer. Det klart mest positive å ta med seg er det solide forsvarsspillet. Kun to baklengsmål etter 6 serierunder er intet mindre enn oppsiktsvekkende. Når man i tillegg har brukt en 18 åring i buret i de siste to kampene er det enda mer imponerende.

Glasskula kjenner ikke til skadestatus på Keeper Ali Ahamada og midtbanegeneral Landry. Forhåpentligvis er begge snart å se på banen igjen. Med disse i laget vil KIL ha den rutinen og pondusen som kreves. Det savnes en spiller med samme kaliber i angrep foreløpig denne sesongen.

KIL ligger før helgas kamp på en 8. plass midt på tabellen og 9 poeng. Det er som vanlig kort veg opp mot toppen, og heller ikke langt ned med et par tap. Hadde man dratt i land seier mot Raufoss hadde to poeng ekstra gitt tredje plass. Særlig Aalesund ser svært sterke ut i år og har allerede begynt å seile i fra.

Søndagens motstander er blåtrøyene fra Tromsdalen. De har siden i fjor mistet treneren Gaute Helstrup til HamKam og også en del viktige spillere. Det har gått trått for TUIL til nå i år. De har tapt alle kampene bortsett fra 3-3 kampen hjemme mot Sandefjord. Laget ligger helt sist med 1 poeng og en skrekkelig målforskjell på 4-18.

På Gjemselund er selvfølgelig dette en kamp KIL skal vinne. KIL framstod ikke fra sin beste side mot Raufoss, og ble til tider overkjørt. Heldigvis har vi vist solid forsvar og det har vært betryggende imot enkelte tidligere årganger.

Glasskula tror at det lenge kan bli jevnspilt og småtøft på søndag. Etter hvert vil likevel KIL spise seg mer og mer inn i kampen.

Jonas Rønningen og Adem Guven sørger for en 2-0 seier og vi klatrer på tabellen.

Forza Vinger!

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud