Neste kamp
KIL - Mjøndalen
29.02.2020, 13:00 Treningskamp
Forrige kamp
Kongsvinger - Moss 5-1
24.02.2020, 18:00 Treningskamp
Neste busstur
Lillestrøm, Åråsen
26.04.2020
Glasskula: Kongsvinger - Jerv
Rovdyr i kamp..


Grevling møter Jerv. Hvem kommer seirende ut av en slik batalje? Grevlingen er vanligvis en lunefull figur som stort sett eter meitemark og brunsnegler, men det sies at den er altetende og rykter sier at dersom den biter deg i leggen slipper den ikke før det knuser i skjelettet. Jerven derimot er det største dyret i mårfamilien, og kan ta både elg og sau, selv om sommerdietten stor sett består av småfugl og åtsel. Men jerven er sky og det er sjelden man ser en slik i naturen, grevlingen derimot kan man støte på en sen nattetime rett som det er.

Fotballklubben Jerv rykket for første gang opp til OBOS ligaen før sesongen 2015. De hadde to sterke sesonger hvor de klarte kvalifiseringsspill i 2015 og 2016 sesongen. I 2016 slo de ut Kongsvinger før de selv måtte gi tapt for Start. De to siste sesongene har det derimot blitt vanskeligere for Jerv med to 13 plasser. Så langt i år står de uten tap, men kun en seier som kom på hjemmebane mot Notodden. Kongsvinger har aldri tapt mot Jerv på hjemmebane og det kan nok skyldes at Jerv er vant til å spille på en tørr, humpete gressmatte på Sørlandet og når de kommer til den silkemyke kunstgressmatta på Gjemselund får de problemer.

Fozzum.com kan opplyse om at brødrene Risholt, samt Thanh Tran er spillere som har spilt både i KIL og Jerv. Om det er flere har ikke glasskula klart å snuse opp.

Forrige helg startet sesongen for alvor for KIL, en meget overbevisende bortekamp mot Ull/Kisa på Jessheim endte i 2-0 seier til KIL etter scoring av Ali (via en gulgrønn spiller) og Harald Holter. Kan vi håpe på at dette er starten på noe stort? At gutta fikk selvtillit etter den kampen får vi tro, for maken til jubelscener etter en kamp må vi nok tilbake til semifinalen i Drammen for å finne.

Glasskula tror vi stiller følgende mannskap om alle er skadefrie: Ali, Pålerud, Skadestad, Jalasto, Mafi, Marlinho, Holter, Landry, Rønningen og Marklund og Güven på topp.

Vi tror Marlinho finner nettmaskene etter gjentatte dribleraid og at kampen ender 1-0 til KIL.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud