Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - KFUM
Syndenes forlatelse..


Da er vi snart i gang med serierunde tre. Eriksen trengte 7 kamper for å få 3 poeng i 2017, glasskula hadde ett internt veddemål på hvorvidt Gazimba skulle klare dette raskere og dagens forfatter av glasskula er glad for å slippe å kjøpe øl til de 4 andre som er med og skriver, så får vi se om poengfangsten fortsetter til helga mot KFUM.

Forrige helg møtte vi «jævla Aalesund», nå møter vi «salige Kåffa». Laget kan kanskje påberope seg å ha kontakt med høyere makter, men de må nok i skrifteboksen i forhold til måten Olav Øby havnet hos dem. Det blir spennende å se om han får en Gullerud mottagelse når han gjester Gjemselund til helga. Øby var ikke motivert til å fortsette med fotball, men tilstanden gikk fort over og så fort han var tilbake i hovedstaden kom lysten tilbake og KFUM var villige til å ta ham inn i varmen.

Nå er vi innspurten i både Champions League og Premier League, enkelte varfarter jo til England for å se fotball der og en kamp på Palmesøndag passer jo dårlig inn i det skjemaet. Men noen tar nok turen for å se hvordan KIL klarer seg videre i årets Obos-liga.

KFUM er ett lag vi ikke kjenner så godt, vi har kun møtt de 2 ganger før og KIL gikk seirende ut av begge kampene. KFUM er kjent som en klubb som er god til å utvikle spillere og Christian Aas og Carl Erik Torp er spillere med fortid der som også har dratt på seg KIL trøya.

Vi er tidlig i sesongen og glasskula er usikker på startoppstillingen, men en ting er sikkert og det er at vi fortsetter med Ali i mål som gjorde en meget god forestilling i Aalesund. Forsvarsrekka var ikke like solid. Lundal gikk også ut med skade, så vi tør ikke tippe hvem som bekler hverken bakerst eller på midten. På topp er utvalget mer begrenset, og selv om Aanesland fikk noen minutter mot Aafk så blir det nok Güven fra start.

Vi tipper at kampen ender 2-1 til KIL etter scoring av Güven og Marlinho.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud