Neste kamp
Kongsvinger - Tromsø
20.06.2019, 18:00 3.r NM
Forrige kamp
Kongsvinger - IK Start 4-2
15.06.2019, 15:30
Glasskula: Kongsvinger - Notodden
Nå er det dags, vi kunne kanskje tenkt oss et par uker ekstra, men på søndag er det seriestart enten vi vill eller ikke!

Den kalde fine tida er over, våren er i anmarsj og OBOS sparkes igang på søndag.

Men hva venter oss i 2019?

Her har vi flere spørsmål enn svar. Hvem skal score mål? Hvem skal dirigere på midten? Hvem er høvding i forsvaret?

Oppladningen til sesongen har ikke skremt noen av våre motstandere, 1-1 mot Elverum er den eneste kampen vi ikke har tapt. Det deles ikke ut poeng i treningskamper, men det er noe bekymringsverdig at vi ikke har klart å vinne noen av dem. Spillet har ikke overbevist, det virker noe planløst og sitter ikke der det burde sitte rett før seriestart.

Castro er vekk. Lånesoldaten Ibrahim likeså. Det er fremdeles tid for Nystuen å hente inn forsterkninger og her bør en spiss inn ganske så fort.
Det er også tvil om nysigneringen i mål, Ali Ahamada, er i bra kampform. Her har vi på sikt en klassekeeper men han trenger litt tid. Kula skulle gjerne ha utsatt seriestarten et par uker, men besitter dessverre ikke slike makter.

Er alt håpløst før det sparkes igang? Neida. Gjerstrøm, Lee og Rønningen på midten er karer vi får god bruk for og Jalasto har rutinen. Samtidig er mange med fra i fjor så vi har ikke bytta hele laget. Vi skulle bare vært mer i rute.

Første OBOS motstand for KIL blir Notodden. Vi trenger ikke skrive så mye om Telemarkslaget. Vi kjenner dem fra før. Holdt seg i divisjonen i fjor som nyopprykka. Kenneth Dokken er fremdeles trener.

Slår vi dem? Kula tror at KIL hever seg når det står om poeng. Det blir ikke propagandafotball. Det blir ikke overbevisende. Det blir ikke pent. Men det holder.

KIL vinner 1-0. Güven putter.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud