Neste kamp
Sogndal - Kongsvinger
25.08.2019, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Strømmen 3-2
21.08.2019, 18:00
Innmelding i KIL Supporterklubb 2019
Info om innmelding i supporterklubben for 2019, les her!


Vi kjører på med samme ønske/oppfordring som tidligere år :-)

Det vil som vanlig bli sendt ut fakturaer til alle våre tidligere medlemmer om en stund. Men for å spare litt penger på papir, porto og annet pjatt, så håper vi at flest mulig vil følge vår oppfordring om å betale direkte til vår konto. I 2018 endte vi opp på rett i underkant av 500 medlemmer, så det er faktisk en del kroner å spare når det tross alt er snakk om 15-16 kr i kostnader bare for å få sendt en faktura. Derfor er det utrolig fint om folk setter pengene for innmelding i 2019 rett inn på vår konto.

Og bare så det er nevnt, som medlem i Supporterklubben vil du også i år få rabatt på alle bussturer vi arrangerer, vårt eget supporterutstyr og sesongkort til supporterfeltet på hovedtribunen for 1.200 kr (Felt-J).

Prisen for innmelding for 2019 er som før:

200 kr for voksen (16 år eller eldre).
100 kr for barn (15 år og yngre).
400 kr for Familiemedlemskap. Her kan en hel familie kan melde seg inn uansett hvor mange personer det er i familien. Betingelsen er at alle personer i familien er registrert på samme postadresse. For at vi skal kunne holde orden i vårt medlemsregister er de som ønsker familiemedlemskap nødt til å melde fra om dette ved å sende oss en e-post til adressen:

supporter@kilsk.com

Oppgi her navn og alder på alle personer som skal inngå i familiemedlemskapet, samt gateadresse, postnummer og poststed alle skal registreres på.

Betal til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 KONGSVINGER

Kontonummer: 1840.09.06722

Tidligere medlemmer merker innbetalingen med sitt medlemsnummer.

NB! Nye medlemmer bør i tillegg til å betale inn kontingenten sende oss en beskjed slik at vi får registrert navn og adresse, følg instruksjonen på denne siden:

http://www.kilsk.com/popup/viskontakt.php

(kopier og lim inn linken i din nettleser!)

Hvis du som nytt medlem betaler inn direkte på vår konto, gi beskjed om dette i mailen du sender oss, og merk gjerne selve innbetalingen med "NYTT MEDLEM" som betalingsinformasjon i nettbanken!

Håper alle gamle og mange nye blir med oss videre i 2019, samt at flest mulig hjelper til og betaler direkte til vår konto, så sparer vi både tid og penger i administrasjon.

Det er bare å betale, vi har døgnåpent på bankkontoen vår :-)

Når det gjelder selve medlemskortene regner vi med at det blir samme opplegg som tidligere år. De vil bli trykket rett før seriestart. Etter dette vil kortene bli utdelt i supportersjappa vår nede på Gjemselund under årets 2 første hjemmekamper. Kort som ikke er hentet etter disse kampene blir sendt ut i posten.

NB! Har du flyttet i løpet av det siste året? send oss din nye adresse hit:

supporter@kilsk.com

GODT NYTT KIL-ÅR, VI GÅR SATSER PÅ AT 2019 BLIR EN FANTASTISK SESONG, HEIA KIL :-)Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud