Forrige kamp
Viking - Kongsvinger n - n
11.11.2018, 13:00
Glasskula: Jerv - Kongsvinger
Humpetitten..


Det humper opp, det humper ned som Alf Prøysen så fint skriver. Kongsvinger denne sesongen har humpet fra det helt fantastiske til det helt forferdelige, noe også Roger Risholt kommenterte på intervju med kil.no etter forrige kamp.

Denne helga skal det i hvert fall humpe, for bortekamp mot Jerv på Levermyr blir sjelden noen pen affære. Den matta pleier å være både stygg og humpete sent på høsten, så finspillet vårt må vi legge igjen på Gjemselund og gjøre oss klare for en fight. Vi har aldri før klart å vinne borte mot Jerv, men en gang må jo bli den første. Jerv har heller ikke hatt noen god sesong, men har klart å skrape sammen 35 poeng og er da bare 3 poeng bak oss og 5 poeng bak kvalifiseringsplass. Så de har fortsatt noe å spille for. Dermed er det åpen for en jevn, tøff og fysisk kamp i Grimstad.

Med Dempsey fortsatt sykemeldt regner vi med at Nystuen har lagt en plan for hvordan dette skal vinnes. Dette er jo en kamp hvor vi kunne ha trengt egenskapene til Nystuen ute på banen, men vi får håpe han klarer å coache gutta til å yte nok til å kunne fylle hans sko.

Høsten er en tid for mye karantener og skader så kula er ikke helt oppdatert på dette, men vi våger oss likevel på en lagoppstilling som følger: Origi, Pålerud, Skagestad, Røer, Essaeh, Øby, Sjølstad, Holter, Marlinho, Castro og Güven.

Det er fristende å tippe uavgjort i denne kampen, men med Nystuen som hovedtrener så ordner det meste seg. KIL vinner derfor 2-1. Øby dytter inn ett frispark og Skagestad nikker inn en corner. Dermed henger vi fortsatt med i kampen om kvalik og sagaen fortsetter neste helg hjemme mot Nest Sotra.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud