Neste kamp
Sogndal - Kongsvinger
25.08.2019, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Strømmen 3-2
21.08.2019, 18:00
Glasskula: Ull/Kisa - Kongsvinger
Fire kamper gjenstår av årets terminliste. Borteoppgjøret mot Kisa søndag er avgjørende for om KIL har noe å spille for resten av sesongen.


Søndag ligger tre viktige poeng i potten i kampen om å nå sluttspillet i OBOS-ligaen. I dag innehar Ull/Kisa den siste playoff-plassen. KIL på sin side har los på Kisa med to poeng.

Dermed er regnestykket så enkelt at skal KIL virkelig være med i kampen om en forlengelse av sesongen, må de gule og grønne fra Jessheim bankens på søndag. I så fall har vi heng både på 5. og 6. plassen på tabellen.

Selv om det ligger an til en tøff bortekamp i flyplasskommunen gir statistikkoversikten til fozzum.com en hver KIL-supporter et lite håp om at alle poengene blir med til Vinger. KIL har i løpet av 11 kamper borte mot Ull/Kisa aldri tapt et av oppgjørene. Sju av oppgjørene har endt med KIL-seier. Fire med poengdeling.

Selv om Kisa er i pole position for kvalifisering til Eliteserien er ikke klubbledelsen fornøyd. De har allerede bestemt seg for at trener Vegard Skogheim ikke får fortsette etter sesongslutt. I avisintervju med styreleder i klubben etter at det ble klart at Skogheim ikke får ny kontrakt, skinner det gjennom at man mener Skogheim burde fått mer ut av laget.

KIL stiller med solid tropp på søndag. Det er ikke meldt om nye skader, og ingen pådro seg karantene i sist kamp før landslagspausen.

KIL-spillerne fikk en solid porsjon selvtillit etter sist hjemmekamp. 7-2 mot Åsane var en morsom affære, selv om det fortsatt lugger noe bakover. Men fortsetter KIL i samme tralten skal det bli morsomt på Jessheim.

Og med nysignert assistenttrener, Paul Olausson, på benken tror vi det blir morsomt for de røde og hvite. Vi tror KIL vinner 3-1. Güven, Ibrahim og Øby sender KIL et skritt nærmere sluttspill.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud