Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Mjøndalen - Kongsvinger
KIL gjester opprykksjagende Mjøndalen tirsdag. Blir det årets verste bortekamp, eller skal vi endelig få se stang inn hos de rødkledde?


Det startet så bra for KIL da Mark Dempsey troppet opp på Gjemselund i juli. Ja, så solide kamper spilte KIL at Mjøndalens trener skrev på twitter at han var glad for at laget hans ikke skulle møte KIL før til høsten.

Det tror vi han fortsatt mener. For slik KIL har spilt de siste ukene skjelves det neppe på Isachsen Stadion. KIL har ikke vunnet en eneste kamp siden vi banken Notodden 2-0 for over en måned siden. Mulig vi har vært godt vant siden Eriksen reiste, men det begynner å bli lenge siden vi vant. Spesielt når vi har planer om play off og hjemmekamp.

Faktum er også at vi har tapt poeng på overtid i de to siste kampene. Greit nok tapte vi på overtid i Ålesund, som jakter opprykk. Verre er fadesen mot TUIL sist helg, der nordlendingene utlignet med siste spark på ballen. Spillemessig var det lite som gjenkjente KIL fra to måneder tilbake. Flere mener KILs innsats på banen virket mer som da Hans Erik Eriksen eksperimenterte på Gjemselund. I løpet av kampens 93 minutter skapte vi knapt en sjanse. Vi skal ikke henge ut enkeltspillere, men det må være lov å påpeke at flere av de som regnes som KILs beste spillere leverte en kamp langt under det vi bør kunne forvente.

Ingen tok lederskap ut på kunstgresset. Kanskje er det på tide at de vi hadde forventet lederskap av nå får mulighet til å kjenne på plastikkstolene på sidelinjen på Isachsen. Vi har sett det tidligere i år, at de unge tar ansvar når det blir skade på etablerte spillere.

Mjøndalen banken Ålesund 2-0 hjemme sist kamp, og plutselig er det tre lagt, inkludert bruntrøyen, som står med 49 poeng i serien. Det kommer til å bli et rotterace fremover når kun to av lagene, Ålesund, Viking eller Mjøndalen, skal direkte opp til Eliteserien.

Ingen forventer at KIL skal ta med seg poeng fra Mjøndalen. Ifølge statistikksiden til fozzum.com har KIL kun vunnet 2 av 13 oppgjør i Mjøndalen.

Glasskula tror statistikken står seg gjennom denne kampen også, og at Mjøndalen vinner komportabelt 4-1. Ibrahim scorer KILs trøstemål.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud