Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Tromsdalen
Et lag med ambisjoner eller middelhavsfarer? Det er faktisk det store spørsmålet før helgas kamp.


Det er flere sekspoengskamper som gjenstår i høst. Kampen mot Tromsdalen er den første av dem.

Det ble nok et blytungt tap på KIL forrige helg. Etter å ha hatt Aafk i kne i store deler av kampen ble det utligning fem minutter før slutt. Uavgjort ville ha vært et godkjent resultat mot serielederen på bortebane. Energien utligningen ga brukte de oransje til en sluttspurt som resulterte i vinnermålet langt på overtid. Og dermed ble også den dystre statistikken bekreftet om at KIL ikke vinner borte i Ålesund.

Glasskula syns at kampen sett under ett var positivt for KILs del bortsett fra det siste kvarteret. Gutta hadde kontroll og satset på kontringer. Det var nære på med flere mål. Frisparkperlen til Dong-Wan Gang var nesten verdt billetten alene.

Det er litt merkelig at KIL har mistet formen så tydelig etter å ha sett ut som mange millioner ved inngangen til høstsesongen. Mager poengfangst går selvfølgelig ut over selvtilliten og marginene er ofte svært små mellom suksess og ingenting. Dessverre har det verdt en frustrerende periode de siste kampene, men det er verdt å minne om at det ikke er mange kamper siden situasjonen var helt motsatt.

Tromsdalen har hatt en god sesong og ligget nærmere toppen enn bunnen hele sesongen. Selv om de er nyopprykket så er det mye rutine i klubben etter hvert. I likhet med KIL har det buttet litt imot for blåtrøyene i de siste. Det har blitt to poeng på de fire siste kampene. De har delt poeng med Ulf og Aafk, og tapt mot Mjøndalen og Åsane.

Før søndag er KIL og Tromsdalen likt på poeng. KIL er foran på mål og er nødt til vinne for å holde liv i målet om kvalikplass. Bakfra kommer flere lag med samme målsetting.

Glasskula tror at hjemmebane gjør at gutta igjen kommer på vinnersporet. Det er svært viktig å få igjen trua og gløden før innspurten av årets sesong. Alle vet at KIL kan spille glitrende fotball. Så er det å vise det og omsette sjansene i scoringer. Og ikke minst huske på at kampen ikke er slutt før dommeren blåser.

KIL vinner 2-0.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud