Neste kamp
Ull/Kisa - Kongsvinger
22.04.2019, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - KFUM Oslo 0-0
14.04.2019, 15:30
Neste busstur
Ull/Kisa, UKI Arena
22.04.2019
Glasskula: Kongsvinger - Notodden
Notodden neste, og de må dessverre betale for fadesen på flatbygda sist helg!


Ringene har lagt seg etter det gedigne magaplasket som kom i badebyen forrige helg, men det svir ganske kraftig fortsatt. Heldigvis kommer det alltid nye muligheter i fotball. Kommende søndag tar KIL imot nyopprykkede Notodden på Gjemselund.

Det er en litt ekkel og uforutsigbar motstander Kil skal møte. Notodden har vært litt ustabile i år. De har svingt mellom seier og tap og ligger vel omtrent som forventet midt på tabellen. Før kampen er de på 8. plass med 24 poeng. Det er en liten luke opp til KIL på 6. plass med 29 poeng. Seier i denne kampen blir derfor svært viktig for å henge med i kampen om kvalikkplass, og ikke la Notodden bli enda en utfordrer.

KIL vant bortemøtet i år 1-2, men historisk sett har det vært vanskelig å forutsi resultatet mellom disse klubbene. Det har blitt flere tap. På papiret skal KIL være store favoritter på hjemmebane. Laget viste en helt eventyrlig form og flyt i de tre kampene etter sommerpausen. Så ble det bråstopp mot lillebror. Notodden på sin side vant 5-3 hjemme mot Kisa i forrige runde og har spilt uavgjort mot Aalesund og slått Mjøndalen i sommer. Poengene kommer derfor ikke av seg selv. Egentlig selvsagte ting, men etter arbeidsuhellet i gapahuken sist er det verdt å minne om at jobben må gjøres.

Telemarkingene har en målfarlig kar i Eirik Midtgarden med 9 mål så langt i år. Erlend Hustad og Martin Brekke har henholdsvis 6 og 4. Det er verdt å passe litt ekstra på her, for det blir viktig for KIL å holde eget bur rent. Glasskula kjenner ikke til om det nylig har kommet inn friske folk i stallen til motstanderen.

Glasskula vet at med samme innsats og samarbeid som i de første tre kampene etter sommerhvilen vil KIL kunne slå hvilket lag som helst. Det er det nivået vi må strekke oss etter i hver kamp. Kampen mot grønnbuksene viste at det er mulig å kjempe KIL ut av stilen, men med rett innstilling og utholdenhet så vinner vi. Håpet er at KIL igjen viser den kreativitet og effektivitet som vi ønsker. Forhåpentligvis vil publikum også strømme til Gjemselund. Det er grunn til å håpe og tro at storformen ikke har forduftet, og ingen vil vel gå glipp av slik propagandafotball som har blitt vist fram i det siste. Det bør være mulig å samle over 2000 i snitt på hjemmekamper, så ta med deg en venn og møt opp!

KIL må være smarte og utnytte egne fortrinn. Da blir det mer blues for Notodden selv om bluesfestivalen er over for i år. Glasskula tror det blir 3 nye poeng og at KIL kommer tilbake på vinnersporet.

Resultat: 2-1. Marlinho og Øby scorer for KIL.

Forza Vinger!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud