Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Glasskula: HamSkam - Kongsvinger
Ikke nok med at vi på søndag kan befeste vår posisjon som storebror i Hedmark, vi kan også knuse Ham-Kams 100-årsjubileum.


Det er rigget til fest i Hamar søndag. Bakgårdsklubben skal feire sin hundreårsdag, og det skal markeres med gratis inngang. Slik skal man sikre seg at det kommer folk på bursdagen.

Til bursdagsselskapet kommer også Dempseys menn fra Hedmarks eneste kjente fotballag. Med seg til gavebordet kommer de røde og hvite med ljå. Ljåen er selvfølgelig blodig. Den består av blod fra Strømmen, Førde og Sandnes. Tre lag som brutalt er blitt slaktet av KIL.

Nå skal Knappens menn få smake på ljåen. KIL kommer ikke til Briskeby for å feire lillebror, men for å ødelegge hele festen. 100 år i skam, skal markeres. KIL skal gjøre det til en bursdagsfeiring Hamar sent vil glemme. Laget skal sendes dit de hører hjemme; i sumpen av divisjonen de til en hver tid befinner seg.

KIL kommer til flatbygda med tidenes selvtillit. 17-3 i målforskjell forteller sitt. 6-0 massakren mot Sandnes sist tirsdag var kanskje en av de beste fotballkampene på Gjemselund dette århundret. Det var virkelig en leksjon i hvordan fotball skal spilles. Det var angrepsfotball, langskudd, kontringer og kjappe overganger. Sandnes var ikke i nærheten av noen ting. Og KIL pumpet på med offensiv propagandafotball.

Den store utfordringen for KIL nå blir å holde beina på jorda, og ikke tro at kampen på Hamar blir lett å vinne.
Bursdagsbarnet Ham-Kam møter til kamp med en trepoenger i sekken. Sist helg fikk laget en etterlengtet seier med 3-2 over Jerv på bortebane. Tilsvarende sifre tapte man med mot Viking hjemme i den foregående kampen. Men nok en gang viste Ham-Kam to ting: De mestrer å score tidlig i kamper, men får fullstendig hetta i bakre ledd når de slipper inn mål. Mot Viking endte en komfortabel 2-0 ledelse, til tap 3-2. Vi tror de nå skal få kjenne på hva Ibrahim, Castro og Güven er laget av.

Glasskula tror det blir en jevn og tøff knokkelkamp på Hamar, der det oser nerver både på banen og tribunen, men hvor KIL til slutt trekker det lengste strået og vinner kampen 3-1. Det blir hattrick på en KIL-spiller og det svir på Hamar når tidligere ham-kamspiller Fredrik Sjølstad setter alle tre målene.

Forza Vinger. Alle mann til stadion.. er busser og bli med på fra Vinger!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud