Neste kamp
Kongsvinger - Mjøndalen
26.06.2019, 18:00 4.r NM
Forrige kamp
Kongsvinger - Mjøndalen n - n
26.06.2019, 18:00 4.r NM
Glasskula: Kongsvinger - Sandnes Ulf
Maskiner i Nirvana.


Laget fra skogene har startet høstsesongen på best tenkelige måte. 6 poeng og 11-3 i målprotokollen lar seg høre.

Riktignok er Florø og Strømmen to lag som KIL skal slå. Begge måtte gå av banen som slakt. Begge kjemper helt i bunnen på tabellen og vil trolig gjøre det resten av sesongen. Måten gutta har levert varene på er det som gleder mest. Det er lekent og det er tæl og guts. Det er slik vi vil at KIL skal være! Mark Dempsey kom inn som ny trener akkurat i det KIL begynte å finne seg selv og det virker som gutta hadde godt av å få enda mer pes på feltet. Gutta trengte en diktator!

Det er spennende å se om den gryende høstformen var et blaff eller om det er opptakten til virkelig lysere tider. Sandnes Ulf er et lag som har ambisjoner om å være i toppen og spill i eliteserien. I det siste har det riktignok buttet imot for laget fra vest. KIL slo Ulf 0-3 borte i en meget solid kamp tidligere i år, men det er likevel denne kampen som vil gi det endelige svar på tingenes tilstand. KIL har ofte gjort det best borte mot de lyseblå. De to siste sesongen har vi tapt begge kampene på Gjemselund. I fjor ble det et surt tap da Ulf scoret seiersmålet sju minutter på overtid og vant 2-3. I 2016 vant de 1-2.

KIL har virkelig hatt faktor X i Lalle Ibrahim med hat trick i begge de to siste kampene. Ingenting skulle vært mer gledelig enn om han klarte det for tredje gang på rad. Trolig blir det vanskeligere mot et mer robust og erfarent Sandnes Ulf. På hjemmebane skal likevel det være ingen nåde fra KIL. Det er litt av en gjeng som begynner å blomstre utpå Gjemselund for tida, og Glasskula tror at vestlendingene får en lang vei hjem. Det krever som vanlig steinhard jobbing og fortsettelse av det vi har sett i det siste. Det kan nok bli tøffere enn i de to siste kampene, men alle må jobbe til knoklene blir gele!

Obosligaen er som vi har blitt vant til uhyre jevn. KIL har i det siste vært i så god form at det har gitt Glasskulas skribent forbudte følelser. Det har vært et par sesonger og altfor mange kamper som til tider har vært litt fargeløse eller mer som gressets farge etter alle varme dager. Glasskula har som nevnt trua på at alle poengene blir igjen i skogen. Det begrunnes blant annet etter å ha beskuet en vakker regndans av vår kjære Raggen under årets Trestokkfestival. Dansens budskap tolker undertegnede som et positivt svar på dilemmaet ekspander eller dø. Det bare må bli seier!

For de som ikke er så kjent med låtmaterialet til Raga Rockers så kan de jo allerede nå logge seg på sin stømmetjeneste og lytte til låten Noen å Hate. Det er mindre enn en uke til alle må sette seg på første og beste gratisbuss til badebyen ved Mjøsas bredd. For riktignok er kampen mot Sandnes Ulf svært viktig for å henge med i opprykkskampen, men det er egentlig kampen neste helg som mange allerede lader opp til.

Glasskula tror at kampen ender 3-2 til KIL. Lalle scorer bare to denne gang, mens Castro fikser det tredje.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud