Neste kamp
Sogndal - Kongsvinger
25.08.2019, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Strømmen 3-2
21.08.2019, 18:00
Glasskula: Nest-Sotra - Kongsvinger
Det er tid for siste seriekamp før sommeren, og ikke minst før Dempsey overtar ansvaret for Hedmarks stolthet.


KIL reiser i helgen til Bergen for å avslutte vårsesongen 2019. Før kampen ligger vi på 9.plass med 19 poeng. Det er to poeng fra kvalikk og 7 poeng unna direkte opprykk.

Ser vi på tabellen må vi si at KIL ligger der de skal ligge. At vårsesongen ikke ble en katastrofe må tilskrives Espen Nystuen. I mai tok han, etter det mange mener var etterlengtet grep. Hans-Erik Eriksen måtte si takk for seg. Kaz overtok roret midlertidig og fikk med seg Nystuen på benken. Det ga resultater, og vi klatret noen viktige steg bort fra nedrykksstreken.

For noen uker siden ble det klart at profilerte Mark Dempsey overtar lederansvaret på feltet fra og med midten av juli. Det gleder vi oss til.

Men før Dempsey kommer til Lunden, og forhåpentligvis med et 2-3 nye spillere skal vi avslutte første del av sesongen mot Nest-Sotra som rykket opp i fjor høst.

Laget var på forhånd dømt nedenom og hjem, men har imponert stort denne sesongen. 3-3 borte mot Mjøndalen i sist serierunde, 5-0 hjemme mot Viking og 1-0 hjemme mot Ålesund taler for seg selv. Med andre ord møter vi et lag full av selvtillit.

KIL tok imot Strømmen sist helg, etter tre kamper på rad med full poengpott. Selvtilliten vi tok med oss inn i den kampen fikk seg en liten knekk etter 2-1 tapet mot laget som lå nederst på tabellen.

KIL møtte et Strømmen-lag med 8 mann i forsvar, og klarte aldre å bryte forsvarsmuren. Og når vårt eget forsvar møter ukonsentrert på jobb går det galt andre veien. Begge målene vi slipper inn er av den meget billige sorten.

Det er mye som må rettes på inn mot søndagens kamp. Kanskje må det omrokeres i forsvaret.

Søndagens motstander ledes av trener Steffen Landro og tidligere Molde-spiller John Andreas Husøy. Gjennom sesongen har de ledet laget i en 3-5-1-1 formasjon. Det har sikret 17 poeng på 14 kamper, og en 10.plass på tabellen.

Glasskula tror det blir en tøff kamp for de røde og hvite på søndag på Ågotnes Idrettsanlegg. Vi kommer til å møte et hjemmelag som jakter sin fjerde hjemmeseier for sesongen.

I disse siste kampene før ferien er det ofte litt slik at den som vil mest vinner, og vi forventer at gutta vil revansjere det flaue tapet fra sist helg, og gjøre alt for at Kaz avslutter perioden som hovedtrener med en trepoenger.

KIL vil mest og vinner 2-1. Castro putter begge.

God tur til de som reiser over fjellet.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud