Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Sandnes Ulf - Kongsvinger
Vi snuser på vinnersporet..


Med seieren over Ull/Kisa kan det hende vi så ett taktskifte hos KIL. Det er ingen hemmelighet at vi har slitt i år, men når seieren glapp mot Åsane hadde vi tross alt styrt store deler av kampen. Mot Ull/Kisa så vi nok en gang ett KIL lag som styrte det meste av kampen, hadde ballen og spilte det vi kaller vårt spill. Når så Jessheim gutta scorer mot slutten er det nok mange som tenker at vi nok en gang skal gå på en smell mot slutten, men vi har da også gutter som kan score og Ibrahim blir en reddende engel og tre kjærkomne poeng blir igjen på Vinger.

Sandnes Ulf på bortebane er ingen enkel kamp, men kulas representant var til stede på tilsvarende oppgjør i fjor og mener at dette absolutt var en av våre beste forestillinger med Eriksen som trener. Så gjenstår de da å se om det er sånn at Ulf sin stil passer oss og at vi kan gjenta suksessen fra i fjor. Sandes Ulf har startet sesongen bra og er med i toppen av OBOS bare 5 poeng bak Aalesund som leder. Arnold Origi, søskenbarnet til Liverpool spiller Divock Origi har forlatt Lillestrøm og vokter nå buret for Sandnes Ulf. Og på topp har de Elverums gutten Kent Håvard Eriksen, men som ikke scorer like mye mål som tidligere. Men laget er gode og etter at de rykka opp fra 2. div i 2006 har de vært ett lag å regne med i denne ligaen, og de har til og med tre sesonger i Eliteserien å skilte med. Det var litt turbulens rundt trener Bengt Sæternes i fjor høst, men dette ser ut til å ha roet seg.

Møtene mellom KIL og Sandnes Ulf er stort sett jevne oppgjør, men vi kan faktisk skilte med seier i 3 av totalt 5 møter mellom klubbene når vi har møttes i Rogaland. Statistikken er selvfølgelig hentet fra fozzum.com.

Av felles spillere kan kula kun komme på Edier Frejd som gikk til Sandnes Ulf etter å ha vært med på det som nesten ble 17 nye sesonger i eliteserien for KIL. Dessverre var det mye rot i klubben det året og vi måtte ta til takke med nedrykk tilbake til Adecco ligaen som det het på den tiden og ta farvel med forsvarskjempen Edier Frejd. Han fikk 104 kamper for Sandnes Ulf før han dro hjem til Sverige.

I helgas oppgjør må vi klare oss uten Castro som har karantene. Gutten fra Oslo Øst har en tendens til å dra på seg mange unødvendige gule kort og gikk i tillegg ut med skade mot Ull Kisa. Også Güven gikk av tidlig og så litt redusert ut, så hvordan laget kommer til å se ut på topp er vanskelig å spå. Men glasskula forventer at de andre plassene på banen besettes av samme mannskap som viste en meget god forestilling mot Ull Kisa.

Kula har gått litt i svart i det siste, men optimismen er i ferd med å sive tilbake også her, og vi våger oss på en spådom hvor KIL tar i land en ny seier og vinner 2-0 der borte i vest. Ibrahim setter inn begge målene.Del på facebook
Kommentarer


\'
Av \' på 18.07.2018 - 15:16:12

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud