Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Dasskåla: Kongsvinger - HamSkam
Da er det på tide og våkne, for oss alle og enhver!!!


I anledning av begivenheten på Gjemselund 16. mai så har vi gitt vår tradisjonelle glasskule fri, og vil herved meddele hva Dasskåla fra Grevlinghiet har på hjertet, før onsdagens batalje:

Landets tradisjonelle fotball-haraball står for tur, dagen før selveste 17. mai, og sjelden har grunnlaget for å møte opp på Lunden og støtte gutta våre til seier vært større. I morgen, på 16. mai med avspark kl 18.00, kommer lillebror på besøk, og DU bør ha en særdeles god grunn for å melde forfall til denne kampen!

Sesongen til nå, og fjoråret, er nå historie, fremtiden ligger foran oss, og den SKAL rivstarte allerede i morgen, med overhøvling av Ham-Skam, punktum finale!

For vår egen del kan vi sitte her og skrive en lang avhandling om alt som ikke har gått veien det siste halvannet året. Den avhandlingen kunne inneholdt mye, men nå føler vi virkelig det er på tide å heller se fremover, og vi supporter får i hvert fall gjøre jobben vår så godt vi kan. Gi gutta våre som kjemper ute på banen all den støtten de kan få, som også vil trenges på onsdag.

Vi skal altså igjen ut i kamp mot disse grønnhvite småtrollene fra byen sør for Brumunddal. At vi de kom seg tilbake til landets nest øverste divisjon i fjor kan vi i tillegg takke oss selv for. Hele Vinger husker året 2016, og spesielt semifinalen i Drammen 27. oktober. Men mange har sikkert allerede glemt (med god grunn) siste serierunde det året, 3 dager senere.. 30. oktober i 2016 så møtte vi Ull/Kisa til årets siste runde i serien. En kamp mellom topp og bunn som skulle vært en formalitet for KIL å vinne, men klarte vi det? Nei da… total kollaps i 2. omgang førte til at ledelse til pause endte med tap 2-3. Takket være dette unngikk Ull/Kisa å rykke ned til 2. divisjon. Hadde de så gjort.. så hadde de året etter, altså i 2017, garantert endt opp i samme avdeling som Ham-Skam, og da hadde vi også garantert sluppet å sett denne gjengen tilbake i Obos-Ligaen allerede i år. Vi har altså kun oss selv å takke for dette, så der har vi den!

Men men.. nå er det som det er med den saken, og det skal jo sies at å knuse disse folka nå og da gir en grei tilfredsstillelse, så velkommen til skogs skal de være. Men poeng blir det lite av å få med seg hjem til flaggheising hos Fylkeskommunen på nasjonaldagen (er det forresten lov i den forbindelse og melde et lite ønske til de som driver med slikt: Vi følger gjerne Glåmma nedover mot Viken! Det er liksom der Eliteserien holder til!! Innlandet blir liksom mest 2. og 3. divisjon, samt ulv og sau og slikt!! Og med et lover vi å ha blandet oss inn i lokalpolitikken for første og siste gang, kanksje!).

Når det gjelder onsdagens motstander så får vi ta en brå titt på hva de har utrette til nå i årets serie. De står med 7 poeng etter 7 serierunder. 1 seier som de fikk i gave av Strømmens forsvar/keeper, og 4 uavgjort, hvor spesielt søndagens filming som medførte at de fikk straffe på tampen og reddet poeng, står som et vakkert bevis på hvorfor det bør innføres videodømming i fotball på dette nivået. Ellers har de 2 tap, mot Notodden og Levanger. Som nyopprykket er de kanskje fornøyd med denne poengfangsten på flatbygda, men de mest ivrige hadde nok håpet på enda mer poeng på disse kampene. Sett i forhold til oss så vil vi nå påstå at de har hatt et litt enklere program til nå i serien, så får vi se hvordan de holder ut gjennom en lang sesong.

Vi ligger altså på en midlertidig 16. plass på tabellen, men lyspunktet er at vi lett passerer de grønnhvite med et lite haraball på onsdag. Og etter dette så er det fortsatt igjen masser av tid til å distansere dem kraftig på tabellen, så når vi er ved veis ende i 2018 vil nok også tabellen være krystallklar i sin tale, DET ER BARE 1 LAG I HEDMARK!

Så…. Over til årets «Tordentale» fra oss i supporterklubben:

Det er et sabla liv rundt klubben om dagen. Problemet er bare at dette «livet» for det meste gir seg utrykk i sosiale medier, mens det er dørgende tyst og kjedelig der «livet» skal utspille seg! Det er selvfølgelig viktig at folk bryr seg, og det hadde vært langt verre om alle hadde gitt F. Men vær med nå folkens.. Det er ingen steder i verden det faktisk er bedre å «bry seg», enn å gjøre det fra tribunen!! Og på onsdag, på fotballens nasjonal dag.. pell deg til Gjemselund, BRY DEG!! Skrik deg hes, vis litt stolthet for klubben og gutta våre… for guds skyld, bare bli med og gjør NOE!! Lat som om det er en iskald kveld med cupfinale på Ullevaal… bare sørg for å kom deg til Gjemselund og gjør det DU kan… for å bidra til å sende laget fra Stupetårnsfadesen hjem som slakt!

Til nå i år så har det å se oppmøte på supporterfelte til Briskebybanden nesten vært det eneste å glede seg over for oss fotballgale tømmerhøggere. Der ligger vi faktisk et par knepp over i oppmøte, men det begynner å røre seg litt også hos dem nå, selv om de fleste der oppe til hovedsak er mest opptatt av å daske rundt på ei sort gummiskive med kølla si. Men dønn seriøst, det burde vært langt flere på supporterfeltet vårt også. På onsdag står det om stolthet og ære, det er virkelig på tide å møte opp og vise at du har rødt blod i årene. Vi kan da ikke la oss bli overkjørt av denne tafatte banden i vår egen lekestue? Kom deg på kamp på onsdag, finn veien til Felt-J på hovedtribunen, og bli med og skrik deg hes…. Husk å vise medlemskort når du kjøper billett, så får du også noen kroner ekstra i rabatt på inngangen! Og du…. DU ER HJERTELIG VELKOMMEN OG STERKT ØNSKET MED PÅ FELTET VÅRT :-) 

Så til gutta våre som skal ut i morgendagens batalje på Gjemselund. Vit at vi har klokketro på dere på onsdag! Med full skjerping og 110 % innsats så kan dette faktisk ikke gå galt. Dere er langt langt bedre enn det dere har fått vist til nå i årets sesong. Dette vet både vi som står på tribuna, og til og med alle de som kun sitter på sosiale medier. Det har vært mye stang ut til nå i sesongen, vi burde hatt mer poeng med normal uttelling, men dette vil jevne seg ut, og det kommer til å jevne seg ut… og det starter allerede nå på onsdag! DET VET VI! Bare gå ut å gi alt, i enhver duell… så er jobben gjort… og deretter kan vi alle veive både i flagget og bunaden med god samvittighet dagen derpå 

NB! Hiet åpner kl 16.00 på onsdag. Og på onsdag slipper vi inn alle over 18. år, intet krav om medlemskap i supporterklubben. Kun krav om at du holder med fylkets stolthet i fotball. Stikk innom til en veldig passende oppvarming før du slenger deg med videre på Felt-J til kampstart ;-)

Resultatet på onsdag, Haraball selvfølgelig… 5-0 til Skogens helter, målscorere: Uvesentlig!

HEIA KIL!

Med vær-så-snill-og-kom-deg-på-kamp hilsen
Oskar H. Jönsson

PS! Jeg biter om jeg må…
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud