Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Mjøndalen
Så kom det første tapet under Kaz sin ledelse onsdag mot Ull/Kisa i cupen.


Kaz har nå ledet laget gjennom tre kamper etter at Hans Erik Eriksen fikk fyken. Det har endt med seier mot Raufoss, poengdeling mot TUIL og nevnte tap mot Kisa.

På de tre kampene har vi scoret 9 mål, noe som er bra. Verre er det at det fortsatt lekker som en sil bakover. 8 mål bakover er langt under par. Vi tar ikke i når vi sier at 7 av dem, minst, har kommet på slett forsvar- og keeperspill.

Det er på tide at det begredelige forsvarsspillet nå tar slutt en gang for alle. Vi mener det er små taktiske justeringer som må til, både i forsvar og det defensive midtbanearbeidet. Klarer ikke KIL å rette opp i dette ASAP, bærer det rett åt skogen.

Søndag kommer Mjøndalen med sine brune og stygge drakter på besøk. Fansen kommer sikkert også i år drassende med denne tromma si for å «lage liv».

Det blir ingen enkel oppgave, verken på bana eller tribuna, selv om det har buttet noe imot for Mjøndalen i serien. Hittil står laget med 7 poeng etter 4 uavgjortkamper. I cupen fikk laget dog en opptur etter å ha slått ut Stabæk.

KIL tar imot gjestene med neste samme tropp som mot Tromsdalen. Sjølstad er det noe usikkerhet om, etter at han pådro seg en strekk mot Kisa. Men vi tror Edvard Skagestad er tilbake. Kan vi håpe på Skagestad og Lundal som det nye stopperparet?

KIL møter et bortelag som spiller tilnærmet lik fotball som i fjor, men som merker at målscorer Pellegrino er sårt savnet. Laget har faktisk kun scoret 4 mål i serien. Dog har de også sluppet inn kun 3.

Glasskula tror på en tøffkamp med et KIL-forsvar som fortsatt ikke er friskmeldt. Mjøndalen kommer til Lunden vel vitende om at sporene etter Pimentas satsing er vasket vekk i løpet av halvannet år, og hvor hjemmelagets forsvar og fort svaier mer enn Norgesflagget under brisen 17.mai.

Vi tror KIL taper 3-1. Castro setter den for oss.

Måtte vi ta feil. Heia KIL!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud