Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Tromsdalen - Kongsvinger
Ååååj som vi gleder oss til bortekamp igjen..

Vi tar neppe veldig feil når vi sier at den jevne KIL-supporter har gruet seg til en rekke av bortekampene det siste året. Nå derimot er spenningen en helt annen, etter at Hans Erik Eriksen ga fra seg stafettpinnen.

Kaz har rykket opp fra assistenttrener til midlertidig hovedtrener i påvente av em ny mann er på plass. Det vil ikke skje før tidligst ut i neste uke.

Eriksen fikk sparken etter tapet mot Ålesund hjemme sist søndag. Få timer før den viktige cupkampen mot Raufoss. Dermed fikk Kaz lede laget alene mot Mjøsområdets eneste fotballag. Han valgte å legge om til 4-4-2 med mer ball i spillets lengderetning. Det ga umiddelbart resultater; KIL skapte sjanser på sjanser. Det var gledelig å se. Men fortsatt er vi for unøyaktige og for lite skjerpet foran mål. Det gjelder også foran egen kasse. For i løpet av de 10 første minuttene klarte raufossingene å score to enkle mål på KIL.

Etter dette styrte KIL mesteparten av kampen, og vant fortjent 4-2. Selv om kampen var oppløftende skal det legges til at vi møtte ett lag som spiller en divisjon under oss.

Også Tromsdalen spilte cupkamp denne uken, borte mot Alta. Det måtte ekstraomganger til før Alta klarte å senke bortelaget. Vi tror denne kampen sitter godt i beina på Tromsdalen.

Ser vi på tabellen er helgens motstander også vår tabellnabo. KIL står med fattige 3 poeng, mens TUIL har kun to. Da skal vi også legge til at hjemmelaget har en kamp mindre spilt.

Tromsdalen besøkte Mjøndalen sist seriekamp og reiste hjem med ett poeng i sekken. Det er solid.

Så lurer du sikkert på hvem laget du det andre poeng fra? Det hentet de hjem fra Saftbygda i sin første seriekamp.

Fozzum.coms solide KIL-statistikk viser at vi har møtt Tromsdalen åtte ganger i nord. Fire kamper er endt med tap, to med uavgjort og to seire er det blitt. I fjor kom vi oss hjem derifra med 2-2 etter en nervepirrende slutt.

Glasskula tror på en jevn kamp på tundraen utenfor Tromsø sentrum, som også denne gangen ender 2-2. Målscorere; Vinjor og Ibrahim.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud