Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Draktauksjonen 2017
Da er tiden inne for årets auksjon av drakter brukt av gutta i 2017. Pengene vi får inn går til KIL. Siste frist for å gi bud: Tirsdag 12.desember kl 19.00!

Trøyene er signert av spilleren som har brukt trøya og finnes som tidligere i to eksemplarer: En rød hjemmedrakt, og en hvit bortedrakt. Farge på keeperdrakt står spesifisert bak spillerens navn.

NB! Åpningsbud for alle trøyer starter på minimum 400 kr

Beskrivelse/regler for auksjonen:

Bud skal helst sendes inn på e-post til adresse:
supporter@kilsk.com

Alternativt sendes inn på sms på nr: 92 42 80 60 (Thomas Ramstad)

I e-posten, eller på sms, oppgi følgende:

Navn:
Adresse:
E-mail-adresse:
Mobilnummer:
Spillertrøyen du vil by på:
Hjemme/bortedrakt:
Ditt bud:

Enkelte ganger kan det nok ta litt tid mellom hver gang vi får sjekket e-posten disse dagene. Har 2 personer (eller flere) lagt inn likt bud på samme trøye, så vil først mottatte e-mail gå før den/de andre.

Bud kan legges inn/økes i et intervall av minimum 100 kr. Hvis du ønsker å by på en av trøyene må du altså by minimum 100 kr mer enn stående bud. Du kan selvfølgelig gjerne øke budet med mer enn 100 kr, men da må det økes med kr 100, 200, 300, 400 osv. Og som nevnt, åpningsbudet skal minimum være på 400 kroner!

Siste frist for innsendelse av bud: Tirsdag 12. desember kl. 19.00.

Viser det seg at det er hard kamp om enkelte av trøyene rett rundt fristen, så tar vi en ringerunde, frem og tilbake mellom de som fortsatt henger med i kampen. Det er altså ikke slik at det nødvendigvis vil lønne seg og ”luske rundt i kulissene” for og slå til rett før fristens utløp. I så fall vil den som hadde høyeste bud få mulighet til å øke.

Så da har vi det kanskje gående utover kvelden den 12. desember. La oss håpe på det!

Vinnere av konkurransene på de forskjellige trøyene får ”gevinsten” tilsendt i posten, da må det også legges på 50 kr i porto for utsendelsen. Eventuelt kan den hentes og betales på Gjemselund. Vi håper på raskt oppgjør når fristen har gått ut, så kan trøyene bli levert før julaften. Dette egner seg vel også bra som julegave vil vi tro :-)

Følgende trøyer kan du by på i vår juleauksjon, bak spillerens navn vil du til enhver tid se hva høyeste bud ligger på, samt hvem som har budet. Ønsker du som budgiver å være anonym, gi oss beskjed om dette når du legger inn bud

Får du ikke opp bildet ovenfor, trykk HER!

Vi oppfordrer både privatpersoner og bedrifter til kaste seg med i ”kampen”. Trøyene egner seg godt, både som bekledning på Gjemselund eller opphengt på en vegg i en av byens forretningslokaler.

Send bud helst på e-post til:

supporter@kilsk.com

Alternativt på sms til:

92 42 80 60 (Thomas Ramstad)

LYKKE TIL :-)
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud