Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Tromsdalen
Snipp snapp snute, formen fant vi til slutt, og håper den nå holder seg helt frem til seriestart i 2018!


Før sesongens siste kamp er vi faktisk det som kan kalles ett formlag. 4 seiere på de 5 siste og 3 av dem har kommet på rad. Det er det faktisk bare Bodø-Glimt, Mjøndalen og Ull Kisa som kan skilte med i tillegg til oss selv.

Det har igjen vist seg at KIL er ett høstlag, men pga. klimaforandringer har høsten startet litt vel seint. Det har også vist seg at Hans Erik Eriksen er en ganske god trener, han bruker bare litt lang tid på sesongoppkjøringen.

Kula var til stede i Sandnes forrige helg og for første gang denne sesongen var jeg veldig imponert av kampen, spillerne og kampplanen som fungerte optimalt. 3-0 borte mot Sandnes er en sterk prestasjon. Men sesongen sett over ett er en stor skuffelse, og grunnen til det er at vi har brukt alt for lang tid på å riste av oss suksessen fra i fjor og finne tilbake til oppskriften på hvordan vi må jobbe for å fremstå som ett solid lag.

Vi ender uansett resultat på Søndag i ingenmannsland midt på tabellen ett sted mellom 7 og 11. plass. Med tap vil Tromsdalen faktisk gå forbi oss. I vår var kampen mot Tromsdalen, en kamp hvor svakhetene i årets KIL utgave ble veldig synlige, vi spilte en offensivt bra kamp og hadde god kontroll på kula samtidig som vi skapte en del sjanser. Men ett kontringssterkt TUIL fant også veien til våre nettmasker relativt lett og kampen endte uavgjort 2-2.

Glasskula tror faktisk på en reprise av den kampen, selv om vi har hatt gode resultater i det siste så vil 4 seiere på rad være i overkant av hva vi kan forvente etter en slik sesong. Castro, årets spiller, takker for tittelen, og setter 2 nye baller i mål på søndag.

Velkommen tilbake i 2018, la oss håpe høsten starter tidligere til neste år!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud