Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Sandnes Ulf - Kongsvinger
Da er faren avblåst, og vi avslutter sesongen på bortebane med kun æren å spille for.


Så deilig det var å sikre OBOS-kontrakta sist helg mot Mjøndalen. Søndag kan KIL reise til Sandnes med lave skuldre, og vite at kampen ikke betyr stort.

KIL tok sist søndag imot OBOS-ligaens mest formsterke lag, Mjøndalen. De som trodde det skulle bli tøft fikk rett, men endelig var det KIL som hadde marginene på sin side. Det var ikke ufortjent da Güven ga KIL ledelsen 1-0. Da bruntrøyene snudde kampen til 1-2 så det mørkere ut.

Men KIL viste det de også gjorde mot Fredrikstad tidligere høst, at det innerst i gutta bor en skikkelig vinnermentalitet. Nok en gang snudde vi kampen og vant 3-2.

Og ikke nok med det; Det var en kar fra flatbygda ved Mjøsa, Fredrik Sjølstad, som satte inn siste målet og sikret oss nok et år i OBOS-ligaen. Det måtte gjøre vondt for alle som holder med lillebror.

Nå står kampen kun om en hederlig plassering på tabellen. Seieren mot Mjøndalen var ikke bare sterkt, den ga spillerne masse selvtillit, og steiner som har hengt over deres skuldre i høst falt av. Nå er det bare æren å spille for.

Det kan være noe KIL kan dra nytte av når de møter opprykksjagende Sandnes. Rogalands eneste vinnende fotballag ligger pr i dag på tredje plass. Den plassen er ikke sikret. For bak jakter Mjøndalen. Vi er derfor sikre på at Sandnes vil gi KIL kamp for å sikre seg den første kvalikplassen som gir rett til å møte nr 6 i serien.

Sandnes var også på Hedmarksbesøk sist helg, der de noe heldig slo Elverum 1-0. De som så kampen så at Sandnes ikke var skremmende gode. Men laget har vist at de spiller bedre hjemme enn borte. I Sandnes har laget kun tapt en kamp.

KIL dunket Sandnes ut av kvalik i fjor, da vi vant 2-0. Det tapet vil Rogalendingene sikkert revansjere. Statistikken fra Fozzum.com viser at det er jevne resultater når helgens lag møtes til kamp. Av 6 kamper i Sandnes har KIL vunnet to. Og jevne resultater er det vi ofte har fått i møtene.

Glasskula tror på nok en jevn kamp. Kampen står og vipper begge veier uten at noen klarer å avgjøre og sikre sitt lag tre poeng. 2-2 ender det og poengdeling.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud