Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Arendal - Kongsvinger
Riffla påmfri og blandings... vi drar til Arendal!


Arendal er ikke først og fremst kjent for fotball. Historisk sett er dette en handel og sjøfartsby, men etter å ha ligget brakk i mange år ble de på nytt satt på kartet av Lille Lørdag gjengen med Tufte og Eia på 90-tallet. Også det begynner å bli en stund siden, men i fjor rykket Arendal Fotball opp i OBOS ligaen for første gang og mange hadde nok håpet på at byen skulle bli kjent for mer enn påmfri på rutebilstasjonen.

Supporterklubben sender en minibuss nedover, og det er vel ikke umulig at den tar ett stopp på rutebilstasjonen for å bunkre med burger og påmfri før de reiser tilbake til de dype skoger.

Oppholdet i OBOS ligaen ser nok ut til å bli kort for Arendalittene, de har ligget i bunnen av tabellen hele sesongen og står med kun 17. poeng så langt. Men det er kun 10 poeng bak KIL. Vi tok et etterlengtet klyv med seier mot FFK sist, men vi kan fortsatt ikke føle oss trygge og når Arendal gjestet Gjemselund i vår klarte de faktisk å slå oss 3-2. Så med KIL sin ustabile form må vi strekke oss for å sikre seier på Sørlandet.

Av felles spillere så har brødrene Risholt en fortid i Arendal, de er jo også begge fra den byen. Vi har også møtt Arendal i 2. divisjon i 2014. Da vant KIL hjemme, og tapte borte.

Arendal rapporter om ett skadefritt lag og ingen karantener, situasjonen er ikke den samme for KIL. Vi har flere spillere ute med skade og fortsetter vel med å endre radikalt på startelleveren fra kamp til kamp. Pålerud er ute resten av sesongen, Holter er fortsatt ute, men heldigvis er Pinto og Maikel friskmeldt og tilbake i troppen. Castro og Richardsen må stå over pga karantene, så det blir spennende å se hvem Eriksen og Sokolowski sender ut på banen fra start på søndag.

Vi tror gjengen har fått med seg nødvendig selvtillit etter seieren mot FFK sist helg, og Kula spår en 2-1 seier til våre gutter, scoring av Güven og Langrekken.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud