Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Glasskula: Åsane - Kongsvinger
Er det mer igjen i den ketchupflaska?


På søndag løsnet det i den berømte ketchup flaska for KIL sin del. I en festforestilling av en kamp må vi vel kunne si at både laget og mange av spillerne leverte sin beste prestasjon for sesongen. Hele 6 mål og flere av dem rene perlescoringer (Selv om Pärlan er skadet), så la oss håpe at dette ikke bare var en engangshendelse mot en svak motstander, men at formen nå er inne hos våre gutter.

Det har gått få dager siden forrige kamp, men nå er det klart for midtukeoppgjør mot Åsane. Bydelslaget fra Bergen har vi kun møtt 3 ganger før og vunnet hjemme, men tapt en kamp borte. Det tapet kom i åpningskampen i fjor og da har vi god grunn for å reise over å revansjere det. Da spilte vi på gress, men det står på Åsane sine sider at i 2017 skal gresset byttes ut med kunstgress. Kunstgress er normalt en fordel for våre spillere så da takker vi Åsane for å ha lagt forholdene til rette når vi kommer på besøk.

Av tidligere KIL spillere så er det kun Frode Birkeland som har hatt en fortid i Åsane. Om noen av våre gutter har gått motsatt vei har hverken kula eller den eminente siden til fozzum.com noen informasjon om.

En mye brukt fotball-floskel er «Never change a winning team», og kula forventer at dersom det ikke er skader eller veldig slitne bein så bør de 11 som valset over Jerv også få starte kampet i Bergen. Helio Pinto og Fredrik Sjølstad viste en ro på midtbanen og tok dermed over ansvaret etter Martin Ellingsen på en meget god måte. Nevnte Ellingsen har jo som kjent gjort Moldenser av seg og vi ønsker Martin lykke til med fremtiden. Maikel og Kolstad skapte mye fremover på banen. Gutta på topp bøtta inn med mål, og la oss håpe at de fortsetter med det i Bergen. Den bakre fireren og Lillevik ble ikke satt på all verdens prøver mot Jerv, men det som kom rydda de opp i. Forsvaret har jo fått gjennomgå i år for mye personlige feil og rufsete forsvarsspill, så om vi klarer å spille inn en fast og trygg rekke bakerst så er det veldig positivt. Og med spillere som Moldskred og Pålerud på benken vil vi ha mulighet til å gjøre endringer om nødvendig.

Kula tror vi er i ferd med å finne formen og tror vi drar i land en knepen 2-1 seier i Bergen. Scoringer av Castro og Maikel. Dermed er høsten i gang og høsten er som kjent alltid rød.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud