Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Åsane
Spiker'n i kista..


Søndag skal KIL ut i vårsesongens siste kamp. En vårsesong som har vært langt under pari og sannsynligvis en av klubbens dårligste noen sinne. Glasskula sitter ikke på statistikk som viser dette, men vi gjorde en opptelling tidligere i vår som viste at seieren mot Strømmen reddet oss fra å ha den dårligste sesongstarten i manns minne. Poengfangsten har ikke vært stor etter det, men vi har faktisk klart å løfte poengsnittet til 1 poeng i snitt pr. kamp. Kampen mot Åsane vil derfor være avgjørende for om vi vil havne over eller under det snittet for hele vårsesongen.

Uansett er ett så lavt snitt alt for dårlig for ett lag som hadde som målsetning å kjempe om direkte opprykk. Før omlegningen til nytt seriesystem ville ett så dårlig snitt gjøre at vi med sikkerhet havnet i nedrykkssumpa i løpet av høsten. Med kun to lag som rykker direkte ned kan den lista være litt lettere å krype over i år. Men KIL må bruke sommerpausen godt i forhold til å styrke laget på de områder vi har vært direkte svake. Da særlig i midtforsvaret, men også i forhold til å skape sjanser og omsette disse i mål. Rykten går om at Rocky Lekaj er på vei, han har laget mange mål før så han kan være svaret på deler av problemet. Hva man gjør i de bakre rekker gjenstår å se.

Det ryktes også at vår kjære trener er avhengig av ett resultat i denne kampen eller om den kan være spikeren i kista for hans del.

Motstander Åsane ligger rett over oss på tabellen og en seier gir oss mulighet til å klatre forbi dem. KIL kjenner ikke motstanderne spesielt godt, faktisk har vi aldri møtt dem før i fjor hvor lagene tok hver sin seier på sin respektive hjemmebane. Det er heller ingen spillere i KIL som tidligere har hatt oransje trøye.

Med KIL under Eriksen har det jo ikke vært enkelt å forutsi lagoppstillingen. Men Lillevik har gjort en godkjent jobb som vikar for Gorodovoy og sistnevnte satt på benken i forrige kamp mot Elverum. Vi tror derfor at Lillevik igjen får tillit fra start. Den bakre fireren vil nok bestå av Pålerud, Ovlien, Sjølstad og Murnane. Sjølstad har fremstått som ett tryggere valg enn Skjellum. Vi har etter kula sin mening tryggere valg enn Murnane som bekk, men treneren virker å ha en forkjærlighet for Murnane sine offensive ferdigheter og fart. Midtbanen er nok enklere å bemanne. Vi tror Ellingsen, Holter, Maikel og Wennberg får plass på midtbanen. Wennberg har vært mye inn og ut av laget, men har vist ok takter når han har fått sjansen. På topp har Güven slitt med formen og mye av dette skyldes nok Ramadan som nå er over, men glasskula velger å satse på formsterke Castro og Moldskred ved hans side, så får Güven litt ekstra hvile i forkant av sommerpausen.

Resultatet er vanskelig å spå i disse tider og selv om glasskula håper på seier, tror vi det går mot ett målløst oppgjør til helgen og ender 0-0.
Del på facebook
Kommentarer


Flåsete overskrift.
Av ivo på 30.06.2017 - 11:00:19

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud