Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Levanger
De tre siste seriekampene har gitt full score for KIL. Er laget i «dytten», eller har vi bare hatt flaks og møtt lag som er over formkurven. Svaret får vi kanskje på lørdag når Levanger kommer på besøk.


Det ble solide 3-0 til Vinger sist helg mot Ullensaker Kisa. KIL hadde relativt god kontroll på motstanderen gjennom hele kampen, også etter at vår sisteskanse korrekt ble utvist for å måke ned bakerste mann.

Det var en sterk kamp der alle spilte for hverandre, og igjen viste vi effektivitet fremfor mål.

Skåret i gleden var dessverre at Gordovoy må stå over den viktige hjemmekampen mot Levanger. Det samme må Ovlien som pådro seg sitt tredje gule kort.

Simen Lillevik gjorde sine saker godt da han måtte dra på seg hanskene den siste delen av oppgjøret. Vi gleder oss til å se leiesoldaten fra Stabæk i lørdagens kamp.

Hvem som overtar plassen til Ovlien er det knyttet spenning til blant fansen. Det åpenbare for mange vil være at Race kommer inn som stopperkollega til Skjellum. Men et annet alternativ som har blir forsøkt med lykke tidligere, og som flere fans har tatt til orde er å sette Ellingsen inn som stoppervikar. Det kan skape trygghet i den bakre fireren.
Vi tror dette er lite realistisk da Hans Erik Eriksen ikke har forsøkt denne kombinasjonen tidligere i år.

Levanger har kommet i form etter en start med mange uavgjort-kamper. Laget har slitt med de samme problemene som KIL i år med skader på sentrale spillere i sesongoppkjøringen. Nå er flere spillere tilbake og de røde og hvite fra Nord-Trøndelag har klatret på tabellen og ligger nå på play-off. Sist helg banken laget Åsane med solide 3-0.

Utover at Gordovoy og Ovlien skal erstattes tror vi ikke det blir andre endringer på laget en det som startet kampen mot Kisa.

Vi er spent på KILs tre på rad i seriene er et bevis på at ting nå går i riktig retning, eller om det var tilfeldig. Vi tror svaret ligger i første del av foregående setning.
Men Glasskula ser for seg et jevnt oppgjør. Der KIL styrer kampen, men hvor gjestene er farlige på kontringer. Lillevik holder dessverre ikke nullen, men slipper heldigvis inn et mål mindre enn Levangers keeper, og KIL vinner noe heldig 3-2.

Vi ser for oss at Maikel blir kampens gigant. Spanjolen står med fem mål og tre assist på syv kamper.

Dagens tre helter: Maikel, Güven og Moldskred.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud